Aktywne Wpisy

FejsFak +163
Umyta Alfa wygląda jak milion dolarów #stepujacybudowlaniec

zgarnijpremie +27
Co powiecie na #konkurs? 3 Mireczków lub Mirabelek zgarnie po 50 zł w bonie do #allegro, a jeden Szczęściarz/ra zgarnie stóweczkę (。◕‿‿◕。)
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na

Jeśli tego nie rozgryzę w najbliższym czasie to po prostu użyje skalpela chirurgicznego kupionego specjalnie po to, żeby zakończyć te farse bo życie na bazie kołchoz -> karmienie kotów -> spać -> kołchoz, bez możliwości nawet rozmowy z kims bliskim nie jest warte życia.
#samobojstwo #samotnosc #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedoeksperta #zwiazki #seks
Komentarz usunięty przez autora
@MrSknerus: Ostatnio popularny ponownie zrobił się The Last of us, zakończę dyskusje jednym cytatem Joel'a:
"No matter what, you keep finding something to fight for"
Co oni robią? Nic, po prostu wiele życiowych predyspozycji sprawiło, że funkcjonują w społeczeństwie. Stadnie. To właśnie jak krąg, którego się trzymają, ale z którego też można spaść.
Możemy na moim przykładzie. Jednorodzinny dom, pełna rodzina bez problemów finansowych, od dziecka grupa znajomych z osiedla, która rozszerzała się poprzez nich na dalsze kręgi. Brzydki nie jestem, ale wysoki też nie, mam jakąś wrodzoną empatię. Chłopak z pasjami, dość inteligentny, charakterystyczny
Komentarz usunięty przez autora
#!$%@? jakby "normickie życie" było jakimś świętym gralem. Tymczasem "oni" to robią bezrefleksyjnie jak żaby w kałuży.
tylko jak znajdziesz dziewczyne, nie daj jej zjeść kotów
@MrSknerus: nie pisz takich rzeczy w internecie, bo możesz mieć wjazd policji na chatę
@MrSknerus: tu nie ma czego rozgryzać, po prostu tak długo obniżaj wymagania co do partnerki, aż w końcu ją znajdziesz
@MrSknerus: przynajmniej masz dla kogo żyć. To i tak lepiej niż ja.
Wystarczy nie siedzieć w domu i wszystko samo się kręci. Gdybym siedział tylko na kompie to bym nic nie miał, a wystarczy tylko wychodzić z domu i dzieją się scenariusze o których nigdy nie pomyślisz i nie wiesz kiedy i gdzie a trafiasz na dziewczyny zainteresowane tobą (chyba, że jesteś totalnie brzydki, odpychający i
Jak mnie bawią takie żale. A jak takiego spytać czy byk na kursie tańca, to 99% powie, że nie ¯\(ツ)/¯
Po roku terapii udało mi się zbudować poczucie własnej wartości na swoich osiągnięciach, a nie na tym jak wyglądam. Przestałam postrzegac ludzi jako obiekty/NPCty. Teraz wiem, że inni ludzie nie są ode mnie ani lepsi, ani gorsi. Są po prostu inni. Zaakceptowałam to i ich nie osądzam. Przestałam się porównywać do innych kobiet i w końcu udało mi się zbudować kilka relacji z dziewczynami i teraz możemy sobie pojechać do
Natomiast nie rozumiem co takiego widzisz w normickim życiu? Imprezowanie, poznawanie lasek, pierwszy ślub, pierwszy kredycik, pierwszy rozwód, pierwsza sprawa o alimenty etc - nie patrz na ich życia w samych superlatywach
Wiem jak to brzmi, ale
pytanie jak wysoko mierzysz? znam dużo facetów w twoim i starszym wieku, którzy chcąc księżniczek, a sami wyglądają i zachowują się jak pospólstwo. Nie żebym im cisnął, ale takie są realia.
Poza tym biorę trochę dziewczyny na socjotechnikę, stąd zdarzyły mi się kochanki
Szczerze, nie mam o to zalu. Loteria. A my po prostu nie wygralismy. Szkoda tylko, ze cywilizacja nie osiagnela jeszcze poziomu, w ktorym po prostu takim jak my mozna pomoc odejsc w spokoju z tego swiata, zamiast rzucania sie pod pociag, wieszania, czy skoku
@DzazesOrozes: jak ktoś to zgłosi to będą musieli