Aktywne Wpisy

del855 +241
Pewnie oszczędzają na zakupy kompaktowych apartamentów po bańce za sztukę jak już obniża te stopy o 0.25% już jutro ;)
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: temp_file661727484871840568
Pobierz
Nei rozumiem, jak ludzie mogą chcieć zostać rodzicami. Jest tyle minusów, które przewyższają plusy. Ludzie, którzy decydują się na dzieci, są trochę egoistami – tylko po co im to wszystko, skoro tracą wolność, spokój i czas? Kilka minusów posiadania dziecka:
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko
Brak prywatności – dziecko jest z Tobą zawsze, wszędzie i potrzebuje Cię non stop, nie ma miejsca na Ciebie samego.
Ciągłe zmęczenie – bezsenne noce, stres, wieczny hałas. To nie brzmi jak spełnienie, tylko

Jeśli tego nie rozgryzę w najbliższym czasie to po prostu użyje skalpela chirurgicznego kupionego specjalnie po to, żeby zakończyć te farse bo życie na bazie kołchoz -> karmienie kotów -> spać -> kołchoz, bez możliwości nawet rozmowy z kims bliskim nie jest warte życia.
#samobojstwo #samotnosc #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #pytaniedoeksperta #zwiazki #s--s
Jak mnie bawią takie żale. A jak takiego spytać czy byk na kursie tańca, to 99% powie, że nie ¯\(ツ)/¯
Po roku terapii udało mi się zbudować poczucie własnej wartości na swoich osiągnięciach, a nie na tym jak wyglądam. Przestałam postrzegac ludzi jako obiekty/NPCty. Teraz wiem, że inni ludzie nie są ode mnie ani lepsi, ani gorsi. Są po prostu inni. Zaakceptowałam to i ich nie osądzam. Przestałam się porównywać do innych kobiet i w końcu udało mi się zbudować kilka relacji z dziewczynami i teraz możemy sobie pojechać
Natomiast nie rozumiem co takiego widzisz w normickim życiu? Imprezowanie, poznawanie lasek, pierwszy ślub, pierwszy kredycik, pierwszy rozwód, pierwsza sprawa o alimenty etc - nie patrz na ich życia w samych superlatywach
Wiem jak to brzmi, ale
pytanie jak wysoko mierzysz? znam dużo facetów w twoim i starszym wieku, którzy chcąc księżniczek, a sami wyglądają i zachowują się jak pospólstwo. Nie żebym im cisnął, ale takie są realia.
Poza tym biorę trochę dziewczyny na socjotechnikę, stąd zdarzyły mi się kochanki
Szczerze, nie mam o to zalu. Loteria. A my po prostu nie wygralismy. Szkoda tylko, ze cywilizacja nie osiagnela jeszcze poziomu, w ktorym po prostu takim jak my mozna pomoc odejsc w spokoju z tego swiata, zamiast rzucania sie pod pociag, wieszania, czy
@DzazesOrozes: jak ktoś to zgłosi to będą musieli
Czyli sama przyznajesz, że przegrywy to g---o, bo nie mają social skilli nabytych z dzieciństwa, urodzili się ze słabą osobowością, mają autyzm utrudniający poznawanie ludzi, itd... tych rzeczy nie da się wyleczyć, więc co proponujesz? Sznur?
A jak by był i c---a to pomogło to jaką miałbyś radę panie ekspert? Wy serio jesteście strasznie ograniczeni jak myślicie, że idąc na kurs tańca od razu laski będą do was lecieć.
Gdy widzę cierpiącego brata w przegrywie to z automatu włącza mi się empatia. Ale gdy widzę Ciebie to ją wyłączam. Ty nie miałeś za grosz empatii gdy wywłokiewicz gromadziła z premedytacją materiały kompromitujące na mnie, gdy groziła mi posiadaniem ich i gdy publicznie kłamała, żeby wyjść na ofiarę mimo, że to ona jest przemocowa. Jeśli się zabijesz to nie wiem czy mi będzie w ogóle smutno.
Przemyślałem sprawę, byłoby mi w ciul smutno jakbyś się zabił mimo to jak się zachowałeś wobec mnie
@Phallusimpudicus: gdzie poznałeś?