Aktywne Wpisy

vulfpeck +691

mirko_anonim +40
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to

Podobne, ale mniejsze, ceremonie były przeprowadzane w ZCash, Aztec, itp. W takich schematach istotne jest to, że fałszowanie dowodów poprawności jest praktycznie niemożliwe, jeśli chociaż jedna osoba z całej grupy jest uczciwa i nie podzieli się z resztą swoim sekretem.
Dobre wyjaśnienie ceremonii: https://www.youtube.com/watch?v=dTBy661ubgg .
Alternatywne linki dla paranoików:
- ipfs://latest.kzgceremony.eth
- ipfs://bafybeid327jmlcaibfme5jtdlud5gmtmh467nnfmowcm7rcn7ann5t5cy4
BTW, obecnie kolejka jest zapchana i trzeba czekać nawet 48h, żeby dołączyć. Z tego powodu najlepiej zostawić maszynę włączoną na jakiś czas. System powala na późniejszą weryfikację załączenia, np. żeby sprawdzić, że Master Node Vitalika nie wyciął Twojego sekretu ;)
#kryptowaluty #ethereum
źródło: vitalik-buterin-147a2587-1600x1067
Pobierz