Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryskamatyska: zgadza się i ten gust nie jest przypadkowy.

Mam taka mała teorie, może prawdziwa może nie, ze nim człowiek jest mniej atrakcyjny fizycznie, tym bardziej nieatrakcyjni ludzie mu się podobają.

Zauważyłem to u znajomych, ze osobom malo atrakcyjnym podobają się tacy ludzie, którzy nie podobają się osobom
  • Odpowiedz
@Vidella: w swoim poście reprezentujesz typową dla kobiet logikę: nie "przeciętnych" mężczyzn, są tylko atrakcyjni i brzydale. A potem wielce się użalasz, że chady na ciebie nie lecą, bo każdy kto nie jest chadem to na pewno pryszczaty incel
  • Odpowiedz
@Vidella: Tylko różnica jest taka, że przyjęło się, że to mężczyzna wykonuje pierwszy krok. Facet może być przystojny, ale nieśmiały i nigdy ze strachu nie ,,zagada" do dziewczyny. Może mieć powodzenie, ale będzie odrzucał zainteresowane nim kobiety, przez strach przed odrzuceniem.

Nieśmiala, ale ładna dziewczyna ma cały czas atencję i masę adoratorów.

Ile razy to było, ze jakiejs dziewczynie się ktoś podobał, ale myslala, ze facet się nią nie interesuje,
  • Odpowiedz
To chyba nigdy nie byłeś na dyskotece, chyba że adoratorami nazywasz 50 letnich pijanych meneli, ale oni się ślinią do każdej dziewczyny jaka się rusza. Poza tym daję przykłady z okresu szkolnego brzydkiej dziewczyny, które na pewno jesteś jako chłopak w stanie potwierdzić a mi wyjeżdżasz z jakąś dyskoteką i beciakami utrzymającymi nieswoich bachorów. Nie znam takich przypadków.

@Vidella: No ale to wszyscy rozmówcy tu ci próbują uświadomić. Na prawdziwego
  • Odpowiedz
@Vidella: bo damski przegrywa nie istnieje. Przykład ze szkoły? Spoko. Miałem dziewczyny tak brzydkie, że w życiu bym ich kijem nie dotknął. Każda z nich ma obecnie któregoś już chłopa lub jest w stałym związku. Znam za to przegrywow co nawet laski za rękę nie trzymali, mimio że bardzo się starali.
  • Odpowiedz
@Vidella: Jeżeli kobieta nie jest w stanie znaleźć sobie faceta, to jedynym wyjaśnieniem jest jej z-----y, toksyczny charakter. Wyjaśnili Ci w tym wątku już wielokrotnie, że kobieta jest w stanie łatwiej znaleźć partnera niż mężczyzna partnerkę. Powód jest prosty - macie w------e w kosmos wymagania i jesteście hipergamiczne.
  • Odpowiedz
@apee: przecież jak brzydki facet napisze nawet coś normalnego, to kobiecy mózg interpretuje to jako obleśną rzecz

"kobiecy mózg interpretuje" xD
Masz rację, urodziłam się zaprogramowana z dyskietką w mózgu. O czym ty mówisz typie xd
Próbujesz zaprzeczać, że na wykopie i wśród inceli nie panuje wszechobecny mizoginizm? To coś mało tu jesteś
  • Odpowiedz