Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +438

reventon +111
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez moderatora
@ff99pl w identycznej sytuacji o czym ten post mówi
Skromny samochód to też troche przegryw. Skromne mieszkanie, dom i życie. Tego nas uczy świat, media, tiktoki
Damski przegryw - kobieta jest traktowana gorzej
Męski przegryw - mężczyzna nie jest w ogóle traktowany jak człowiek, jest wykluczony z życia społecznego
Mam nadzieję że trochę rozjaśniłem
Jeżeli kobieta jest choć trochę ładna to ktoś kto ma kontakt z kobietami wie, ze jedno zdanie weryfikuje cały ten wpis. Napisałaś, że owszem „brzydsza” kobieta dostaje atencję, ale od mało atrakcyjnych mężczyzn. To jest bzdura bo każdy dobrze wie jak to wyglada w rzeczywistości, nawet