Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

o ile lajkujecie też nieatrakcyjnych mężczyzn

Matche to nieatrakcyjni kolesie

Jak już #!$%@?ę z kimś atrakcyjnym

@Vidella: Zabrakło mi tu informacji o gościach przeciętnych, zwyczajnych. Chyba że ich też zaliczasz do nieatrakcyjnych, bo trochę taki obraz z tego się maluje. No i nie wiem co tu jest ukryte pod cenzurą

przyjdzie, będzie udawać zaangażowanego, wyrucha nas a potem kontakt
  • Odpowiedz
(o ile lajkujecie też nieatrakcyjnych mężczyzn

@Vidella: To właśnie sedno damskiego przegrywu. Chady nie chcą, to przegryw. Męskiego przegrywa nawet brzydkie laski nie chcą. Co wy możecie wiedzieć o prawdziwym przegrywie xD
  • Odpowiedz
Męski przegryw - mężczyzna nie jest w ogóle traktowany jak człowiek, jest wykluczony z życia społecznego

@Chce_tylko_byc_obok_Ciebie: tylko jeśli jest leniem i nie robi nic by to zmienić..

jest pełno "przegrywów" którzy świetnie sobie radzą, np pierwszy z brzegu mini majk.
  • Odpowiedz
@Vidella: to nie jest tak ze nie istnieje, ale jest to zjawisko marginalne, pomijalne. Sam znam bardzo niewiele kobiet tak brzydkich, ze calkowicie odrzucających dla facetow. No i właśnie - przegryw zwiazkowo-relacyjny to tylko jedna ze stron przegrywu, o czym rzadko sie mowi. Kobiety sa duzo mniej narazone na przegryw ekonomiczny, nie wspominajac o kryzysach takich jak uzaleznienia, bezdomnosc, z których dużo łatwiej im wyjsc bo prawie zawsze spadną na
  • Odpowiedz
  • 1
yyyy za dużo głupot tu pisałem XDD

@LonNon: No widzisz, ja może głupot i nie pisałam ale wiem że jak wyślę zdjęcie komuś to pójdzie w świat.

W skrócie to co napisałaś sprowadza się do tego, że damski przegryw to brak dostępu do atrakcyjnych mężczyzn XDDD A co ego nie pozwala wziąć szarego Mirka?

@DzazesOrozes: Jest dostęp do mnóstwa szarych/brzydkich kolesi, tylko tak jak mówię - wielu z
  • Odpowiedz
@Vidella: Czyli nie interesuja cie 'przecietni kolesie', bo 'nie zachecaja ani wygladem ani charakterem'. I wszystko jasne jesli chodzi o damski przegryw( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie ma w ogole porownania z meskim. Ja np. jestem przegrywem przez psychike, a nie wyglad. Kobieta bedaca moim odpowiednikiem nie mialaby zadnego problemu wejsc w zwiazek, bo to w koncu meska rola zagadac i poprowadzic relacje. A kobieta moze byc
  • Odpowiedz