Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 141
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vidella: Porównanie na zasadzie "co z tego, że dzieci w Afryce nie mają co jeść, ja nie mam wcale lepiej, bo jem tylko rosół i schabowe". Nawet przeciętny młody mężczyzna może zapomnieć o jakimkolwiek kontakcie z kobietami. Podczas gdy kobiety poniżej przeciętnej, nawet takie 3/10, mogą bez problemu znaleźć faceta, który jest bliżej 5/10, a na ONSy umawiać się z jeszcze lepszymi. Ile to już było przypadków, gdy różowe twierdziły,
  • Odpowiedz
@Vidella
A ja rozumiem o co ci chodzi. Trochę racji masz ty i trochę komentujący. Osobę "do ons" czy "kogokolwiek" oczywiście, że tobie dużo łatwiej znaleźć niż przeciętnemu spierdoxowi, ale ktoś ogarnięty, tzw. "normalny" tak czy siak poniżej pewnych standardów nie zejdzie i jednak to 6/10 chce mieć.

A rozumiem, że brzydka, ale w miarę inteligentna kobieta, nie chce do związku jakiegoś bezpośredniego prostaka, który narobi wstydu w towarzystwie/przy rodzinie, chleje
  • Odpowiedz

@Vidella: szkoda czasu, nie wytłumaczysz tego sfrustrowanym toksykom. Liczą się tylko oni i mają jedyną słuszną perspektywę, czyli:
-wszystko jest winą kobiet
-ja mam najgorzej i to wina kobiet
-p0lki to hipergamiczne
  • Odpowiedz
@Vidella: twój problem raczej polega na tym że nie możesz się pogodzić ze nie będzie to samiec z top 20 procent populacji a nie że jesteś przeciętna i nie masz wyboru. Typowe u kobiet
  • Odpowiedz
@Vidella: trochę racji masz. W technikum w klasie mieliśmy jedna dziewczynę i 30 chłopa.

Można sobie wyobrazić, ze miała cud miód, ale przez te 4 lata ani razu, ani jednego razu żaden z nas się do niej nawet nie odezwał.

Oczywiście nie pomagał fakt, ze oprócz tego ze była z wyglądu średnia to jeszcze strasznie
  • Odpowiedz
@mlekowproszku: To proste. Kobieta myśli że mężczyzna patrzy na wygląd, bo sama jest tak zaprogramowana, nie rozumie że może być inaczej. Z drugiej strony facet myśli że dziewczyna zwraca uwagę na charakter, bo to dla niego jest kluczowy czynnik przy wyborze dziewczyny, nie rozumie że można inaczej. Facet rzuca okiem na dziewczynę, na oko spoko i tyle. Nie będzie codziennie analizował wyglądu, po prostu teraz jego uwaga skupia się na
  • Odpowiedz
@Vidella: Ja te ekperymenty z chadami widzialem i wiadomo, ze jest łatwiej ale do tych gosci spermily takie srednie laski. Ja sam czasami na Tinderze mam pary, gdzie laski sie bardzo staraaja, komplementują itp.
  • Odpowiedz
@Vidella: dodam jeszcze, że niezauważanie tego jest jak stwierdzenie, że kobiety na wojnie mają gorzej bo gdy giną ich faceci to one zostają same. I jest to oczywiście absurd wymyślony przez hilary clinton i feministki. W ten sposób kobiety typowo dla siebie myślą tylko o sobie i zgodnie z ,,wykluczeniem" przegrywa, nawet nie biorą pod uwagę sytuacji faceta. Ona zostaje sama - chlip, chlip, najgorzej - jakiś facet jest rozrywany
  • Odpowiedz
Ostatecznie i tak znalazła sobie faceta na jej poziomie, ale faktycznie, można to nazwać damskim przegrywem.

@Vosemite: What? Coraz dziwniejsze teorie w tym wątku xD
Co to w ogóle znaczy "na swoim poziomie"? Bo jak sam wygląd, to bardzo mało. Poza tym każdy ma swój gust.

Facet rzuca okiem na dziewczynę, na oko spoko i tyle. Nie będzie codziennie analizował wyglądu, po prostu teraz jego uwaga skupia się na jej zachowaniu, charakterze, ogólnie
  • Odpowiedz