Wpis z mikrobloga

@Juliusz-Banioski: polacy co sie sraja do trolla ze ich auto to moze szybko jezdzic
Misie kolorowe, najtansza skoda fabia za 5k moze jechac 150, to nie jest zaden wyczyn xD a wasza wypierdziana dacia to przy 120 już się na części pierwsze rozpada
  • Odpowiedz
  • 40
Na drodze którą jeżdżę do pracy i z pracy i jeszcze podczas pracy zamontowano odcinkowy pomiar prędkości z ograniczeniem do 70 km/h. Jest to taka typowa standardowa droga wojewódzka na której do tej pory było 90 i w sumie nie wiem tak do końca
Generalnie pokonując ten odcinek 6 razy dziennie na tym ograniczeniu stracę kilka dni życia ale okej Pogodziłem się z tym faktem czym natomiast nie mogę się pogodzić i
  • Odpowiedz
  • 137
@Melkovva_: korki nie biorą się z wolniejszej jazdy tylko z braku płynności. Typ co jedzie płynnie ale wolniej powoduje mniej korków niż taki co z--------a i co chwilę hamuje do zera.
  • Odpowiedz
korki nie biorą się z wolniejszej jazdy tylko z braku płynności. Typ co jedzie płynnie ale wolniej powoduje mniej korków niż taki co z--------a i co chwilę hamuje do zera.

@apeee: nie wytłumaczysz im, nawet nie próbuj, nie zrozumieją. Dla nich jeśli np. cała zawalona ruchem autostrada jedzie 110 km/h, a ktoś za tobą jedzie 140 km/h to znaczy, że ty mu utrudniasz ruch. xD
  • Odpowiedz