Aktywne Wpisy
Roess +37
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +203
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
Żeby nie było, wykonałem dość dużego "robota przemysłowego" z profili metalowych, mam zdjęcia z budowy + pliki projektowe z Inventora (taki program do modelowania części i maszyn). Mam zamiar to wszystko wrzucić w prackę, wygenerować opis teoretyczny przy pomocy #chatgpt i wysłać mojemu Promotorowi. Wszystko to w ciągu najbliższych 5h ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś jest ciekawy czy da się pracę inżynierską napisać w 5h to zapraszam do plusowania - będę wołał na podsumowanie i sprawdzenie czy mi się udało.
#studia #studbaza
ostatnio napisałam esej na 15 tyś znaków za pomoca tego chatu polecam XD
Sytuacja wygląda fatalnie. Pierwsze 2h zmarnowałem na oglądanie YT i generalnie o-----------e się. Aktualnie mam tylko 7 stron, jestem na etapie opisu własnej konstrukcji. Do tej pory chatgpt wykorzystałem w minimalnym stopniu. Plan mam teraz takie by dosłownie nasrać zdjęciami i screenami a całe podsumowanie dać do napisania botowi. Liczę że do rana z tym skończę.
rozbawiają mnie te wymagania prac inżynierskich że musi mieć iles stron.
Jakby to była jakaś rozprawka z języka polskiego x