Wpis z mikrobloga

• 162
@mirko_anonim: Miej ja w dupie i zajmij sie soba (hobby silka konsycja) jak zobaczy ze przyciagasz inne laski to zaraz gadzi mozg da sygnal a jak nie to po prostu rozwod i znajdz kogos kto szanuje ciebie i twoje potrzeby
  • Odpowiedz
a czy poza byciem pasywno-agresywnym, próbowałeś rozmowy?

"ponieważ każda z rozmów niczego nie rozwiązuje"

@moll: kolejna xD zwalić wine na faceta muszę bo się udusze xD może zacznijcie czytać te wpisy przed komentarzami co?

Bo jak jesteś namolny, a w innych kwestiach jej głowa
  • Odpowiedz
  • 31
@czescmampytanie: no tak, bo jeszcze zależy jak te rozmowy wyglądaly. Jeśli to było wylewanie pretensji, bo mu korek z frustracji wywalał, to podejrzewam że się od niej niczego konkretnego nie dowiedział. Prawdopodobnie jeśli próbowała go na coś naprowadzić to był dodatkowy foch gratis, bo się samiec alfa uniósł i wypiął zadem. Złamany kodeks Bushido i takie tam.
Gość z kruchym ego, co się foszy
  • Odpowiedz
  • 40
@moll

@mirko_anonim: a czy poza byciem pasywno-agresywnym, próbowałeś rozmowy?

A czy czytasz to na co odpisujesz czy tylko sam nagłówek i leci standardowa formułka z automatu?

każda z rozmów niczego nie rozwiązuje, a ja do dzisiaj nie wiem skąd to wynika
  • Odpowiedz
  • 94
@moll chciałaś dowiedzieć się w jaki sposób rozmawiał, więc napisałaś, że nie rozmawiał? Miał się DOMYŚLIĆ? ( ͡º ͜ʖ͡º)

A może jednak nie czytałaś i teraz próbujesz jakoś wybrnąć z twarzą?
  • Odpowiedz
Mamy prawie 10 letni staż, od 3 lat nasza intymność zanika

@mirko_anonim: Może w waszym związku jest ktoś jeszcze o kim nie wiesz? Jeśli jednak ona nie znika nigdzie na kilka godzin, nie ma żadnych tajemnic, rozmawia i zachowuje się tak jak na początku waszego związku to raczej Cie nie zdradza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz