@mirko_anonim: Miej ja w dupie i zajmij sie soba (hobby silka konsycja) jak zobaczy ze przyciagasz inne laski to zaraz gadzi mozg da sygnal a jak nie to po prostu rozwod i znajdz kogos kto szanuje ciebie i twoje potrzeby
@czescmampytanie: no tak, bo jeszcze zależy jak te rozmowy wyglądaly. Jeśli to było wylewanie pretensji, bo mu korek z frustracji wywalał, to podejrzewam że się od niej niczego konkretnego nie dowiedział. Prawdopodobnie jeśli próbowała go na coś naprowadzić to był dodatkowy foch gratis, bo się samiec alfa uniósł i wypiął zadem. Złamany kodeks Bushido i takie tam. Gość z kruchym ego, co się foszy
Mamy prawie 10 letni staż, od 3 lat nasza intymność zanika
@mirko_anonim: Może w waszym związku jest ktoś jeszcze o kim nie wiesz? Jeśli jednak ona nie znika nigdzie na kilka godzin, nie ma żadnych tajemnic, rozmawia i zachowuje się tak jak na początku waszego związku to raczej Cie nie zdradza. ( ͡°͜ʖ͡°)
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
rozmowy w tych tematach nic nie dają tzn. prymitywnych problemów nie da się rozwiązać
@moll: kolejna xD zwalić wine na faceta muszę bo się udusze xD może zacznijcie czytać te wpisy przed komentarzami co?
Gość z kruchym ego, co się foszy
A czy czytasz to na co odpisujesz czy tylko sam nagłówek i leci standardowa formułka z automatu?
A może jednak nie czytałaś i teraz próbujesz jakoś wybrnąć z twarzą?
@mirko_anonim: Może w waszym związku jest ktoś jeszcze o kim nie wiesz? Jeśli jednak ona nie znika nigdzie na kilka godzin, nie ma żadnych tajemnic, rozmawia i zachowuje się tak jak na początku waszego związku to raczej Cie nie zdradza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)