Aktywne Wpisy
Charleswhite +232
#kpo
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.

badhunt +541
Swoją drogą to też spoko, że te dane są dostępne i każdy może łatwo sprawdzić i ocenić na co idą publiczne środki. A nie jak za pisu fundacje i instytuty z d--y, wszystko pod stołem, poza budżetem a na pytania o udzielenie informacji publicznej odmowy xD #kpo

źródło: temp_file.png687423696311754029
Pobierzto się jeszcze zdzwonimy
robię tak tym co nie przyjmują odmowy
co klasycznie xd ciebie i tak nikt nie zaprasza
ja jestem wygrany właśnie
A co jeśli tak mówię a potem idę?
jak się pobiera zdjęcia w tej pięknej, intuicyjnej I nowoczesnej aplikacji
Ile to razy trzeba się potem dłużej tłumaczyć argumentować takiej namolnej osóbce gsy usłyszy że nie chcesz gdzieś iść/czegoś robić. Ale jak to inni idą inni robią ja idę ja robię ty tez musisz bo inni też. Skoro słyszysz takie zlewcze odpowiedzi to chyba sam taki trochę jesteś.
źródło: Zrzut ekranu 2023-01-22 155902
Pobierz