Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +303
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

eSUBA94 +204

źródło: temp_file.png687423696311754029
Pobierzto się jeszcze zdzwonimy
robię tak tym co nie przyjmują odmowy
co klasycznie xd ciebie i tak nikt nie zaprasza
ja jestem wygrany właśnie
A co jeśli tak mówię a potem idę?
jak się pobiera zdjęcia w tej pięknej, intuicyjnej I nowoczesnej aplikacji
Ile to razy trzeba się potem dłużej tłumaczyć argumentować takiej namolnej osóbce gsy usłyszy że nie chcesz gdzieś iść/czegoś robić. Ale jak to inni idą inni robią ja idę ja robię ty tez musisz bo inni też. Skoro słyszysz takie zlewcze odpowiedzi to chyba sam taki trochę jesteś.
źródło: Zrzut ekranu 2023-01-22 155902
Pobierz