Aktywne Wpisy

ShinpuTokubetsu +289
Dla mnie jest kilka Rad Nadzorczych. Dla Pana, Panie Areczku maksymalnie jedna praca.
#programista15k #biznes #neuropa #liberalizm #heheszki #januszebiznesu
#programista15k #biznes #neuropa #liberalizm #heheszki #januszebiznesu

Pannoramix +67
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko

Widzę, że #sztafeta - jak i cały wykop - umiera. Czyżbym był jedynym który dodaje wpisy ręcznie? Nie poddaję się póki co, będę dodawał wpisy póki mnie coś nie trafi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dziś później nieco, start o 5:25 - ale żona wzięła wolne więc też nie szalałem z szybkim powrotem.
Z tempem też nie szalałem, było ot tak w sam raz. Zaskoczył mnie trochę śnieg i 0°C, na wszelki wypadek założyłem buty trailowe i to był bardzo dobry wybór - nawet jeśli bym się nie wywalił, to po 2 km miałbym już totalnie przemoczone buty.
Bułkowe zakupy symboliczne, bo żona chleb upiekła (。◕‿‿◕。)
Miłego dnia na tym portalu, upośledzonym bardziej niż kiedykolwiek! (ʘ‿ʘ)
#sztafeta #enronczlapie #biegajzwykopem #bieganie #ruszkrakow
Ja póki co czekam, aż wróci... A może w ogóle czas się pożegnać z wykopem... Szkoda mi jedynie społeczności na kilku tagach, jak np. bieganie.
https://www.hejto.pl/wpis/mamy-tutaj-ludzi-z-rowerowyrownik-sztafeta-ksiezycowyspacer-moze-skoro-integracj
Ja nie mogę, tutaj dalej nie działają zwykłe emotki (-‸ლ)
@krabozwierz: nie odchodźcie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
bardzo ładnie
tak trzymać
@enron: Tutaj była, ale KTOŚ zniszczył cały dorobek obecnych developerów i już nie ma (╯°□°)╯︵ ┻━┻