Aktywne Wpisy
Krulsalomon +71
kropla_bez_kitu_benc +102
Oczywiście wszyscy przejmują się kobietą. Los mężczyzny mają w poważaniu, nikt nawet o nim nie wspomina xD Tragiczny jest ten świat.
#izrael #wojna #palestyna #pieklomezczyzn
#izrael #wojna #palestyna #pieklomezczyzn
Potem też założyłem nazwiskoimię@mail.com
Mięczaki. Mam maila imię.nazwisko@.edu.pl. Do dzisiaj go używam jako głównego, bo wolno.
Założony w 1993 roku. Ktoś korzystał z Elma? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A ten pierwszy z kolei pewnie ma tonę spamu, nie wchodzę tam, a zakładałem na nim konto na wyspie gier nawet XDDD
@marraju: same here, plus kupiłem domenę z nazwiskiem, a jej nie używam, choć opłacam od 20 lat bo szkoda mi ją stracić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@simplequestion: Same. Beta na zaproszenie. Dlatego mam (ale nie używam) imię.poczta@gmail.com, imię.[inicjał nazwiska] oraz imię.poker@gmail.com (z czasów jak organizowałem turnieje pokerowe). BTW, piszę z kropką dla czytelności ale gmail ignoruje kropki, o czym wiele osób nie wie: imię.poczta = imiępoczta. Chociaż najbardziej jestem zadowolony z adresu archiwum@gmail.com, na który ustawiłem automatyczny forward wszystkich maili z paru innych skrzynek. W myśl zasady,
@Kuroczka: ale #!$%@?ł hahaha co za kmina. W zyciu bym na to nie wpadł XD
Profeska teraz, imienazwisko@gmail.com
Mial gość łeb na karku i ogolnie po kilku latach na przypadkowym spotkaniu już mu podziękowałem za dobre belferownie.
@texas-holdem: austismus maximus cwelimus