Aktywne Wpisy

yahoomlody +324
paleontolog955 +29
Zerwaliśmy. Różowa chciała pozostać w przyjacielskich relacjach ale ja powiedziałem że chcę naprawiać związek a nie relacje przyjacielską, miała w to w------e więc całkowicie się odciąłem. Boli, nie wiem co mam ze sobą zrobić, bez leków się raczej nie obejdzie.
#zwiazki
#zwiazki
#izrael #wojna #palestyna #pieklomezczyzn
źródło: Zrzut ekranu 2023-10-8 o 00.45.06
PobierzIle masz lat? 10?
To zrozumiałe, że społeczeństwo instynktownie bardziej dba o kobiety.
100 mężczyzn i jedna kobieta mogą zrobić jedno dziecko w rok.
1 mężczyzna i 100 kobiet mogą zrobić 100 dzieci w rok.
@kropla_bez_kitu_benc: a w piłce nożnej odwrotnie, dziwny jest ten świat
Komentarz usunięty przez moderatora
@kropla_bez_kitu_benc: Jeśli tak to współczuje. Ale wybacz, że dotyka mnie to co widzę i na co mam minimalne potwierdzenie, a nie co zrobiła twoja wyobraźnia XD To nie są jakieś pixele na ekranie, którym możemy przypisywać co chcemy i robić virtue signaling "ja współczuje wszystkim tak samo" tylko prawdziwi ludzie, którzy gdzieś tam cierpią. I niektóre rzeczy empatycznym ludziom
@kropla_bez_kitu_benc: twitter to rak, tutaj opisali ją i jego https://www.dailymail.co.uk/news/article-12606047/israeli-student-kidnapped-desert-rave-hamas-family-footage-gaza-missing-boyfriend-invasion-war.html fakt faktem kobieta oczywiście na pierwszym planie, ale mnie to jakoś nie dziwi ¯\(ツ)/¯ raczej ich nie zabiją, jak by chcieli to by już zrobili, Hamas też potrzebuje zakładników żeby wymienić na swoich.
@kropla_bez_kitu_benc: no właśnie, człowiek. To co widzimy to nas dotyka, a to co jedynie możemy sobie wyobrazić, nie. Mam wrażenie, że ty sugerujesz że ona ma współczucie dlatego że jest kobietą, a nie dlatego że był tam g---t. Ten mężczyzna, którego wykastrowali na żywca na Ukrainie jest tematem znanym dosłownie każdemu, dlatego że spotkało go coś