Aktywne Wpisy
Orbiter01 +2
#praca Potrzebuje pracy od zaraz czy to wstyd zrobić uprawnienia na wózki widłowe w wieku 30 lat i pracować jako magazynier przez rok do czasu ukończenia szkoły policealnej o profilu elektryk?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Maile w pracy same się piszą xD.
Kto zaplusuje klawiaturę mechaniczną? Mało kto plusuje klawiatury..
#klawiaturamechaniczna #pcmasterrace #programowanie
Najlepszy zakup ostatnio - kupilem na promocji za 350.
Generalnie trzeba szukać nowszej generacji przełączników, wyższej klasy, wstępnie smarowanych. One się nie bujają.
@Turbator: Masz uszkodzone PCB. Gwarancja Panie. Miałem to samo w Corsairu, później zaczęły siadać przełączniki calymi strefami - lutowałem płytkę, obchodziłem ścieżki, ale padła jakiś czas znowu i nie chciało
@perfumowyswir: Taki sam jak mechanika na wysokim profilu. Tylko gorzej z dostępnością switchy, jakby się ktoś chciał bawić w zmiany.
@arturek9lol: idź pan w uj z tym. Ta firma to rak nad raki, ale na papierze spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kup se Pan Keychrona low profile https://www.keychron.com/products/keychron-k1-wireless-mechanical-keyboard . Zwariujesz.
Bez numerycznej bo mi zbędna (od tego mam drugą klawiaturę). Mam nadzieję, że będę zadowolony.
@arturek9lol: Nic nie rozumiem.
Jaki sterownik? Plug and play. Brak sterowników to najwekszy problem tej klawiatury.
Stabilizatory i switche własnie są świetne. Mamy tutaj smarowane stabilizatory i switche gatherona.
Makro bez problemu ogarniesz i z poziomu windowsa. Ta SPC ma hot swapa? Czy lutowałeś?
Bez poduszki pod nadgarstki? Ni #!$%@? synek