Aktywne Wpisy
kurak2301 +737
Dzien dobry , chcialbym opisac #afera #wykopefekt #katowice #strazmiejska #taxi
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale
źródło: temp_file6593120971295840601
Pobierz
Kieranz +1173
To już jest typowy cykl wykopu - jest ktoś wartościowy na tym g-portalu, to trzeba go pognębić (ze strony moderacji), żeby się stąd wyniósł. I finalnie wychodzi na tym lepiej xD
#wykop #nieruchomosci
#wykop #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierz

No kibel się zatkał. Robiłem umca umca tym przepychaczem i c---a dało. Dałem kreta 2x tak ze 200ml i niby coś poszło, piana się zroibła, ale jak spuszczam wodę, to dalej się podnosi. Jeszcze próbowałem z butelką, ale chyba też bezskutecznie. Co jeszcze można zrobić?
źródło: comment_1673110444QfgOwHGHKw1Qn6JjgS4HqZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1673124981u5rdyjFlYqy5Beh0MWVecq.jpg
Pobierzźródło: comment_1673125260fFGZghMrn8TqwVUJvPnNuD.jpg
PobierzPrzystaw przepychaczke, puść wode ze spluczki tyle, żeby prawie pełno bylo i energicznie rób podciśnienie czyli w góre i w dół
A spiralą jak wjevhałeś to poczułeś opór?
@obuniem: Mój Książę, tylko odetkany kibel może nas ocalić!!!
źródło: comment_1673126037lt4FNbpz74jUYftwTA6WaO.jpg
Pobierz@grand_khavatari: no czułem opór, ale przecież tą korbką nie mogłem kręcić, no bo jak xD, kręciłem za samą spiralę co wystawała ponad kibel
@justypl: no zlatuje, ale powoli, a weszło tak może 0,5 metra
Zaklej muszle szczelnie folią spożywczą/stretchem i naciskaj ją później ręką z góry - może ciśnienie zrobi się na tyle duże że pójdzie. Na YT znajdziesz filmiki.
@obuniem: weź już odpuść tego kreta. Ja tak umywalkę przepychałam, ostatecznie musiałam rozkręcić i kuć, bo jedyne co zrobił, to kolejne warstwy kamieniały ¯\_(ツ)_/¯
Lej gorącą wodę. Pusta toaleta, nalewaj więcej. Jak w miarę odetkasz, to sprężyna.
A na przyszłość (tylko nie teraz!!!!! bo to się mega pieni i nie mam pojęcia jak z kretem zareaguje) soda,