Aktywne Wpisy

dariusz44 +242
#gielda #maxkolonko #gieldowegownowpisy
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
źródło: image
Pobierz
lukasz-lux +104

źródło: comment_1672953277lQd3APSGLGQrG1Ez3OcI2G.jpg
Pobierz@MarcelinaM85 ja rozumiem że jej facet jest bi i go podnieca mieć pół chłopa pół babę w łóżku ale ze komus jeszcze może się ona podobać a już widząc nawet na wykopie opinie że ona się komuś podoba to ja się za głowę łapie
źródło: comment_1672963985DzUO4slaLBlfW2PI7oWWL6.jpg
Pobierzźródło: comment_1672964529wrywp9DAh7rziv1n2g569z.jpg
PobierzAle dobra nie chce mi się dyskutować bo każdy ma swoje gusta. Mi po prostu podobają się kobiety które wyglądają jak kobiety a nie jak pół facet. I tyle.
źródło: comment_16729647098N7Awp4hXQJWMagynLSYXP.jpg
Pobierz@quaz2020: tobie chyba podobają się dziewczynki, ktore wygladają jak dziewczynki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
złota zasada jest taka - liczy sie proporcja talii do bioder. Czy laska jest grubsza czy chudsza, czy ma większą łape czy udo to ma drugorzedne znaczenie.
dla mnie właśnie ma znaczenie pierwszorzędne, mam żonę i ona wygląda jak normalna kobieta kształtami a nie ma uda jak arbuzy i bicepsy lub barki nabite to mnie właśnie zniechęca rozumiesz teraz?
źródło: comment_1672965239htJ6eYJt8Kn8takkYpVj3G.jpg
Pobierz