Aktywne Wpisy

obszarnik +80
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +205
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_1672953277lQd3APSGLGQrG1Ez3OcI2G.jpg
Pobierz@MarcelinaM85 ja rozumiem że jej facet jest bi i go podnieca mieć pół chłopa pół babę w łóżku ale ze komus jeszcze może się ona podobać a już widząc nawet na wykopie opinie że ona się komuś podoba to ja się za głowę łapie
źródło: comment_1672963985DzUO4slaLBlfW2PI7oWWL6.jpg
Pobierzźródło: comment_1672964529wrywp9DAh7rziv1n2g569z.jpg
PobierzAle dobra nie chce mi się dyskutować bo każdy ma swoje gusta. Mi po prostu podobają się kobiety które wyglądają jak kobiety a nie jak pół facet. I tyle.
źródło: comment_16729647098N7Awp4hXQJWMagynLSYXP.jpg
Pobierz@quaz2020: tobie chyba podobają się dziewczynki, ktore wygladają jak dziewczynki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
złota zasada jest taka - liczy sie proporcja talii do bioder. Czy laska jest grubsza czy chudsza, czy ma większą łape czy udo to ma drugorzedne znaczenie.
dla mnie właśnie ma znaczenie pierwszorzędne, mam żonę i ona wygląda jak normalna kobieta kształtami a nie ma uda jak arbuzy i bicepsy lub barki nabite to mnie właśnie zniechęca rozumiesz teraz?
źródło: comment_1672965239htJ6eYJt8Kn8takkYpVj3G.jpg
Pobierz