Wpis z mikrobloga

• 22
zagadać do prawdziwej kobiety

@TheTostu: Wyszedłem i znalazłem same wytatuowane, pofarbowane, z nadwagą, brudem pod tipsami i niepewnym stanem konta i przebiegiem. I mi się odechciało.
  • Odpowiedz
Wyszedłem i znalazłem same wytatuowane, pofarbowane, z nadwagą, brudem pod tipsami i niepewnym stanem konta i przebiegiem. I mi się odechciało.

@Wilczak: Jestem pewien, że już niedługo chińska firma wyprodukuje lalki, które spełnią wszystkie twoje wymagania
  • Odpowiedz
@ickE: co do samego obrazka to Minister zdrowia usa potwierdził niedawno że atrazine zmienia orientacje żab na homo ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc ten fikcyjny scenariusz ma ziarno prawdy
DrTRAPH0USE - @ickE: co do samego obrazka to Minister zdrowia usa potwierdził niedawn...
  • Odpowiedz
kobiety preferują mężczyzn, którzy nie mają konta na Wykopie i nie walą konia do wyidealizowanych szarych myszek zamiast wyjść na dwór zagadać do prawdziwej kobiety

@TheTostu: nikt Nie pytał czego chcą zadłużone wytatuowane kobiety.

Skąd ten atak na szare myszki?

I kto komu dał prawo do decydowania kto jest prawdziwą kobietą, a kto nie
  • Odpowiedz
I kto komu dał prawo do decydowania kto jest prawdziwą kobietą, a kto nie

@Adam_Konarski_z_Katowic: Kto dał OPowi prawo do decydowania za wszystkich mężczyzn jakich kobiet szukają? Nikt. Każdy ma prawo głosić tu opinie bez względu na to jak głupie by nie były.
  • Odpowiedz
@Wilczak: niby prawda, ale nie do konca. Tradycjonalistki też mają dość wiele redflagów. A jak okaże się być zakamuflowanym szonem, to jest bardzo duża szansa, że narobi mężowi większych rogów niż laska, która spędziła studia w Wawie sponsorowane przez Datezone i zbiornik.

Z byciem zakamuflowanym szonem to różnie jest. A i jeszcze takie kobiety częściej blokują nogi po urodzeniu dziecka. Niepopularna prawda, zasłyszałem wiele razy na forach / podsłuchując rozmowy
  • Odpowiedz