Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +87
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +410
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

źródło: Prove-me-wrong-1782454148915
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@TheTostu: Wyszedłem i znalazłem same wytatuowane, pofarbowane, z nadwagą, brudem pod tipsami i niepewnym stanem konta i przebiegiem. I mi się odechciało.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Wilczak: Jestem pewien, że już niedługo chińska firma wyprodukuje lalki, które spełnią wszystkie twoje wymagania
@Wilczak: a na zdjęciu ponad trzydziestoletnie baby xd
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale nie z samego wpisu, bo tu nic zabawnego nie ma. Tylko z kwiku wykopków w komentarzach ( ͡º ͜ʖ͡º)
@TheTostu: nikt Nie pytał czego chcą zadłużone wytatuowane kobiety.
Skąd ten atak na szare myszki?
I kto komu dał prawo do decydowania kto jest prawdziwą kobietą, a kto nie
@Adam_Konarski_z_Katowic: Kto dał OPowi prawo do decydowania za wszystkich mężczyzn jakich kobiet szukają? Nikt. Każdy ma prawo głosić tu opinie bez względu na to jak głupie by nie były.
Z byciem zakamuflowanym szonem to różnie jest. A i jeszcze takie kobiety częściej blokują nogi po urodzeniu dziecka. Niepopularna prawda, zasłyszałem wiele razy na forach / podsłuchując rozmowy