Aktywne Wpisy

moll +18
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +514
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

źródło: comment_1672953277lQd3APSGLGQrG1Ez3OcI2G.jpg
Pobierz@MarcelinaM85 ja rozumiem że jej facet jest bi i go podnieca mieć pół chłopa pół babę w łóżku ale ze komus jeszcze może się ona podobać a już widząc nawet na wykopie opinie że ona się komuś podoba to ja się za głowę łapie
źródło: comment_1672963985DzUO4slaLBlfW2PI7oWWL6.jpg
Pobierzźródło: comment_1672964529wrywp9DAh7rziv1n2g569z.jpg
PobierzAle dobra nie chce mi się dyskutować bo każdy ma swoje gusta. Mi po prostu podobają się kobiety które wyglądają jak kobiety a nie jak pół facet. I tyle.
źródło: comment_16729647098N7Awp4hXQJWMagynLSYXP.jpg
Pobierz@quaz2020: tobie chyba podobają się dziewczynki, ktore wygladają jak dziewczynki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
złota zasada jest taka - liczy sie proporcja talii do bioder. Czy laska jest grubsza czy chudsza, czy ma większą łape czy udo to ma drugorzedne znaczenie.
dla mnie właśnie ma znaczenie pierwszorzędne, mam żonę i ona wygląda jak normalna kobieta kształtami a nie ma uda jak arbuzy i bicepsy lub barki nabite to mnie właśnie zniechęca rozumiesz teraz?
źródło: comment_1672965239htJ6eYJt8Kn8takkYpVj3G.jpg
Pobierz