Wpis z mikrobloga

@kr4wy: tzn. powtórzę, nie popieram idei OF, nie podoba mi sie to i jakby np. moja miała w coś takiego by się bawić to już by moja nie była. Popieram za to jej wypowiedz odnośnie tej pracy czy toksycznych relacji. Wszedłem przed chwilą na jej twittera, rozwinęła nieco swoją wypowiedź i z tym co napisała się zgadzam.
  • Odpowiedz
@Luk_1mex: może to kontrowersyjna opinia, ale ja nie winie kobiet za zakładanie OF. Winie za to spermiarzy, którzy nie dość że za to płacą, to potem jeszcze przyjmą taka lafirynde z gowniakiem. Na miejscu kobiet sam bym golił spermiarzy, tylko głupi by nie skorzystał
  • Odpowiedz
@PochlaniaczChleba: oho juz sie zlatują obrońcy kobiet którzy winią za wszystko spermiarzy

Ci spermiarze (którzy oczywiście też nie są święci) to w większości ludzie z jakimiś tam zaburzeniami społecznymi którzy nie radzą sobie z budowaniem normalnych relacji (często z własnej winy).
Na szczęście jest OF dzięki któremu za jedyne 15$/m mogą sobie oni popisać na czacie ze swoją 'wybranką". Także takie podsycanie że bardzo dobrze że golą spermiarzy równie szkodliwe
  • Odpowiedz
@Luk_1mex: z kolei przyzwolenie, żeby sobie bidulki płacili dalej na pewno będzie dla nich korzystne. Co jest szkodliwego w poddaniu pod refleksje, czy to co robie jest odpowiednie i dla mnie dobre.
Ja sam mam stwierdzone zaburzenia psychiczne, o braku kobiety od lat nie wspominam, co nie sprawia że jestem usprawiedliwiony aby płacić e--------m.
  • Odpowiedz
@PochlaniaczChleba: oczywiście to prawda, zwracam tylko uwagę że jest to poprostu żerowanie głównie na ludziach zaburzonych, samotnych czy poprostu smutnych bo jest to często zapominane kiedy mowa że stulejarze/spermiarze/napaleńcy i tak zapłacą, należy zrobić krok w tył i zastanowić się dlaczego i co powoduje że taki mechanizm funkcje i generuje gigantyczną kasę w tych czasach.
  • Odpowiedz
@Luk_1mex: z tą pracą której się nienawidzi ma trochę racji ale niektórzy mają rodziny na utrzymaniu np i nie każdy może znaleźć sobie bogatego chłopaka cucka który wypromuje nas i sam będzie nam robił fotki na sprzedaż dla spermiarzy
  • Odpowiedz
@Luk_1mex: nie no ale akurat z tym ma rację Czcigodna i Szanowna Pani K---a(specjalnie z dużej) jest w moich oczach wyżej w hierarchii społecznej od grażyny która robi w mięsnym od 10 lat i jest z januszem od 15 lat z przyzwyczajenia i nadal marzy o tym żeby tamten marian z 2 technikum do niej wrócił
  • Odpowiedz