@Goronco: to jak ten kawał : Co może powiedzieć ci żona że jednocześnie cię #!$%@? i poprawi humor? - masz największego #!$%@? ze wszystkich twoich kolegów
@iEarth: duże "doświadczenie" u mężczyzny świadczy o tym, że umie postępować z kobietami, ma gadkę, wygląd, zasoby lub wszystko na raz
duże "doświadczenie" u kobiety świadczy tylko o tym, że łatwo ją przelecieć xD
facet który zaproponuje seks jeżeli nie ma tych atrybutów może zostać zwyczajnie wyśmiany lub jeżeli brak mu tych atrybutów może nigdy nie doświadczyć seksu za który nie zapłaci
kobieta nawet ze znaczną nadwagą, znaczną niepełnosprawnością lub znacznymi
@Sprus: to standardowa dyskusja jaka się tu przewija non stop i wkładając kij w mrowisko poprzez zaczepke, mogłam się spodziewać takiej odpowiedzi, tylko nie spodziewalam sie, ze sie tak rozpiszesz, a nie zamierzam brac dalej udziału w tej standardowej przepychance po raz 50. Czas zweryfikuje jak bedzie.
I to tyle z mojej dyskusji w tym baicie, bo szkoda nerwów. Wszystkiego dobrego! ;)
@iEarth: Będziesz, to pewne ( ͡°͜ʖ͡°) Być może są serwisy z takimi babami jak tu są przegrywi, nie chce się przekonywać, nich idą tam masochiści, ciekawe ile wytrzymają, ja już 3 rok lecę na wykopie, chyba to po prostu lubię, normalna też nie jestem xD
#czujdobrzeczlowiek #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #wygryw
Komentarz usunięty przez autora
@SebaE36: własną rękę ruchał bajciarz
Co może powiedzieć ci żona że jednocześnie cię #!$%@? i poprawi humor?
- masz największego #!$%@? ze wszystkich twoich kolegów
XDDDDDDD
@Pandzior
Wykopkow piecze bo nie mają pewności siebie
@Goronco: i z czego się cieszysz? z tego, że jesteś tak w przedziale... 40+ co może oznaczać równie dobrze 200+ ?
znaczy... jara cię to, że 40-200 facetów przed tobą było gorszych? czy to, że laskę z którą się bzykałeś ruchało tyle osób?
to trochę jak chwalenie się seksem z dziwką xD w sumie to może być nawet sms
@Zorak telefon mój, rozmowa z twoją mamą
@iEarth ( ͡º ͜ʖ͡º)
duże "doświadczenie" u kobiety świadczy tylko o tym, że łatwo ją przelecieć xD
facet który zaproponuje seks jeżeli nie ma tych atrybutów może zostać zwyczajnie wyśmiany lub jeżeli brak mu tych atrybutów może nigdy nie doświadczyć seksu za który nie zapłaci
kobieta nawet ze znaczną nadwagą, znaczną niepełnosprawnością lub znacznymi
wolałem rozpisać szczegółowo żebyś nie zarzuciła mi, że to bełkot xD
a tak? proszę zarzuć mi gdzie napisałem nieprawdę xD
Komentarz usunięty przez moderatora
I to tyle z mojej dyskusji w tym baicie, bo szkoda nerwów. Wszystkiego dobrego! ;)
@Goronco: ( ͡~ ͜ʖ ͡°
@iEarth: Będziesz, to pewne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Być może są serwisy z takimi babami jak tu są przegrywi, nie chce się przekonywać, nich idą tam masochiści, ciekawe ile wytrzymają, ja już 3 rok lecę na wykopie, chyba to po prostu lubię, normalna też nie jestem xD