@Sponsorowany_z_500plus: może następnym razem już użyje rozumu i zostawi auto na środku drogi na awaryjnych, to nie dość, że nie będzie musiał się przejmować opłatami za parkowanie, to jeszcze zaraz będzie miał grono wk* asystentów ;)
@Issac: chłop powinien udostępnić imię i nazwisko osoby, która negatywnie rozpatrzyła prośbę o anulowanie mandatu i powinna ta osoba zostać wywalona na zbity pysk za nieznajomość przepisów. Jest bowiem takie coś jak „Stan wyżej konieczności”, bo ratowane było ludzkie życie.
@Sponsorowany_z_500plus: nie szkalowałbym, bo może być szansa żę nawet ta osoba chciała anulować, ale przełożony powiedział żę nie - więc jak wyjdzie dym to kiero się wypnie że pracownik wg. regulaminu odmówił i tyle, teraz on cały na biało wejdzie i anuluje.
@Issac: A tak ciężko dojść kto jest osobą decyzyjną w takich sprawach? Jak nie to do sądu sprawę i niech dojadą k---ę odpowiedzialną za to. Bo za naszą kasę to potrafią siedzieć i pierdzieć w stołek, ale odpowiedzialności z ich strony jest zerowa.
@Sponsorowany_z_500plus: Czy to nie jest jakieś nawołanie do popełnienia przestępstwa? Każdy ma obowiązek pomóc ludziom w sytuacji zagrożenia życia, bądź zdrowia, z niewielkimi wyjątkami. Tutaj zaś jest tłumaczenie, że koleś nie miał prawa pomóc poszkodowanemu, nim nie opłacił miejsca parkingowego.
@Sponsorowany_z_500plus: ja bym nie płacił. Ba! Wszedłbym na drogę sądową. Tak dla zasady. Nie raz już w sądzie byłem, zawsze jako powód, bo w-----a mnie i boli ten kraj.
Jak znów w Gdańsku wyskoczy ktoś na prezydenta miasta z nożem to policja i pogotowie powinna pierwsze szukać miejsca do parkowania i zapłacić za parking, a później udać się do miejsca zgłoszenia.
@Sponsorowany_z_500plus napisz do wojewody, jego obowiązkiem jest ponieść wszystkie koszty związane z udzielaniem pierwszej pomocy na terenie jego województwa i powinien zwrócić Ci kasę. tak to działa jak zniszczysz komuś torebkę, telefon itd żeby nieść pomoc
@Sponsorowany_z_500plus: chwila przecież prawo jest wyżej niż regulaminy, a w prawie był jakiś przepis o wyższej konieczności czy coś takiego. Jak wieziesz żonę która rodzi chociaż nie masz prawa jazdy albo musisz nagle komuś pomóc w walce o życie.
#gdansk #spotted #trojmiasto
źródło: 27426329-8FB1-423A-9BAC-BAEFED2574AE
Pobierzźródło: 25E1B849-1FDB-4DBB-8A6F-B6C7BE421A71
PobierzKażdy ma obowiązek pomóc ludziom w sytuacji zagrożenia życia, bądź zdrowia, z niewielkimi wyjątkami.
Tutaj zaś jest tłumaczenie, że koleś nie miał prawa pomóc poszkodowanemu, nim nie opłacił miejsca parkingowego.
Ja bym kręcił małysza bo to jest karygodne.
no miasto bez empatii.
tak to działa jak zniszczysz komuś torebkę, telefon itd żeby nieść pomoc
Nie płać tego, idź do sądu.