Aktywne Wpisy

tesknilam_ +882
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +280
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

witam,
jak sądzicie jaką jakość powierzchni ma takie standardowe złącze? Potrzebuję to odtworzyć i połaczenie musi zachować szczelność. Ja przyjąłem, że płaskość powierzchni "czołowej" powinna wynosić 0,1, natomiast chropowatość Ra1,6.
Jak sądzicie, będzie git? Może jeszcze jakiś parametr powinienem uwzględnić?
źródło: comment_1672581428P766inCyqxRVvCnhrIZf5A.jpg
PobierzCo do pytania OPa, płaskość w 0,1 to dla mnie dramat, ale ja całe życie robie w formach wtryskowych, gdzie powierzchnie zamykania (o ile są płaskie) robi się max w 0,02. Chropowatość Ra 0,63 po szlifowaniu
źródło: comment_16726416645VJtJin2rD6Hs8NBOdTKsP.jpg
Pobierz@DonWawrzek: mieszanina oleju z powietrzem.
@Borys125: dziękuję! Jakby była możliwość jeszcze coś pokazać z tego rysunku (bez tabelki ofc) byłbym wdzięczny, może być priv. Niemniej bardzo mi pomogłeś