Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M_xxx: Jak do niego trzepiesz konia to jest Twoja sprawa, i nie odpowiedziałeś na pytanie skąd ma pieniądze (ja to wyjaśniłem nad Twoim komentarzem) Ty tylko napisałeś jakiś wysryw o tym że nic pożytecznego nie robią, więc znowu farmazonisz
  • Odpowiedz
@mistejk: oficjalna narracja to trenował i odnosił sukcesy w kickboxingu. Potem dorobił się na j-----u simpów tworząc biznes z kamerkami gdzie dziewczyny wyciągają kasę od frajerów na długo zanim powstało takie onlyfans. Obecnie to wypromował się bardzo na social media zwłaszcza tik toku i sprzedaje okołoredpillowe i coachingowe programy, kluby, subskrybcje itp. Chyba coś z kasynami też robił, całkiem możliwe, że wszedł wcześnie w krypto.

Do tego w takim UK
  • Odpowiedz
@JohnnyPomielony: tu mamy film jak Andrew masakruje Pierce’a Morgana. Facet jest mega inteligenty, w duskusji odparł wszystkie zarzuty dobrze przygotowanego Pierce’a, który po wywiadzie zaczął go szanować
Grendal - @JohnnyPomielony: tu mamy film jak Andrew masakruje Pierce’a Morgana. Facet...
  • Odpowiedz
@kipowrot: No właśnie wiem jak działa i dlatego akurat sprzedawania kursów głupkom tak bym nie nazwał. W piramidzie oferuje się zysk od swoich wplat, które tak naprawdę są pokrywane wpłatami kolejnych osób.
Onlyfans tez by musial być piramida w takim razie, bo są tacy, co płaca 50 USD miesięcznie za kontent jaki maja obiecany.
  • Odpowiedz
Skąd Andrew Tate ma taki majątek?

@mistejk: Ja tam nie wiem, ale jak by go drogówka zatrzymała do kontroli np. w Radomiu to z pewnością miałby zadane pytanie skąd wziął środki na zakup takiego pojazdu i od razu wysłano by notatkę do US. #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz