Aktywne Wpisy

sildenafil +274
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Miała być promocja 4 w cenie 3, dostałam -2zł, where 3,29? Stałam 15 minut w kolejce do kasy żeby dowiedzieć się, że WSZYSTKIE oznacza wszystkie że stałej oferty xD NO PRZECIEŻ JEST NAPISANE no nie pani kierownik, nie jest, nigdzie, nawet drobnym druczkiem w gazetce tego nie napisali. Promocja najwyraźniej dotyczy tylko tych smaków i gramatur chipsów, które są na zdjęciu w gazetce.
#zalesie #chipsy #phaxidieta #cebuladeals
źródło: comment_1672138120xKNklEjpqea1ZRKia4BFBu.jpg
Pobierzźródło: comment_1672138162xSBv8Mwo8nq5UGSHI5Ww4D.jpg
Pobierzcoraz gorzej z tym lidlem ceny też się nie zgadzają
Wiem, że oven baked są _fancy_ ale jak zobaczyłam tu w gazetce to myślałam że kurkowe też ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@vieniasn: będę chyba dzwonić do uokiku i kręcić Małysza. Pani kasjerka już by mi wydała te 3,29 ale przyszła kierowniczka i powiedziała że sorry, WSZYSTKO NAPISANE
źródło: comment_1672138440UTG4MMxb8KQw61wxN3C6od.jpg
Pobierzjeszcze się czułam na koniec tak zmieszana z błotem przez kierowniczkę, ludzie patrzyli się w-------i, ja chciał to załatwić przy samoobsługowej, ale ofc nikt obok nie stał, przechodziła jakaś pani z obsługi, spytałam a ona mówi, że i tak do kasy muszę
@voliereen:
@voliereen: Z całym szacunkiem, ale uwielbiam ludzi, którzy grożą uokik, który dla małych ludzi co najwyżej prześle kodeks cywilny, poinstruuje żeby napisac maila albo zadzwonić na infolinie lidla XD