Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 173
@budyn bez FB studiowałbym nie 7 (xd) a 14 lat. Też byli tacy buntownicy nie chcący założyć dla świętego spokoju i też byli zawsze zdziwieni że zajęcia odwołane, poprawa była albo odpowiedzi do kolosa wszyscy mieli od tygodnia. Niestety trzeba dostosować się do grupy a nie na siłę walić głową w mur i liczyć że ktoś będzie pamiętać że do tego jednego to trzeba zawsze gołębia wysyłać
  • Odpowiedz
zdjęcia

@budyn: mnie zawsze dziwi, gdy przedszkola mają swoje fanpejdże i praktycznie codziennie wrzucają PUBLICZNIE zdjęcia dzieci za aprobatą rodziców, którzy te zdjęcia potem lajkują, komentują i udostępniają dalej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Pentylion: @mrmydlo: chodzi i to, że FB to słup reklamowy z mało intuicyjną obsługą, powolnym działaniem, kompresją zdjęć i miliardem reklam. Są lepsze platformy do celów jak wyżej.
  • Odpowiedz
@broker no to niech kolega zaproponuje lepsze rozwiązanie, przekona wszystkich i jak trzeba pomoże w ogarnięciu:p wydaje mi się że akurat grupa na FB to idealna rzecz dla przedszkola, akurat jest to platforma na której siedzi większość boomerow z dziećmi w tym wieku i można obgadywac bieżące sprawy. W innych dziedzinach (kurde grupy hobbystów albo nie wiem jakieś technikalia) FB to raczysko ale akurat w tym przypadku myślę że rigcz i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Pentylion: ale są lepsze, jak dedykowane aplikacje na tel, gdzie można i na stronie internetowej korzystać. Gdzie masz obecność, jadłospis, wiadomości, zdjęcia, czy płatności nawet. I wszyscy wszystko wiedzą, a zdjęcia nie latają Bóg wie gdzie w internecie.
  • Odpowiedz
@michal0110: to jest właśnie jakaś patologia, że dziecko, którego rodzice dbają o prywatność jego wizerunku, jest traktowane w takim przypadku jako dziecko drugiej kategorii, bo przedszkole musi mieć reklamę w postaci FP.
  • Odpowiedz
@UlanaGraszka Jaka patologia, wszyscy się zgadzają, a jedno nie?
A w tym przypadku, rodzice weganie i zabronili, żeby dziecko piło mleko, więc jak jadły zupę mleczna to specjalnie dziecko wyprowadzali, bo ryczało.
  • Odpowiedz
Jaka patologia, wszyscy się zgadzają, a jedno nie?

@michal0110: traktowanie kogoś "inaczej" tylko dlatego, że nie będzie lajków na fejsie, to umysłowa patologia. Czym innym jest robienie zdjęć dla zamkniętego grona w ramach uwiecznienia wspomnień, czym innym upublicznianie ich.
  • Odpowiedz