Aktywne Wpisy

Maudee +50
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

To akurat z grupek pasaciazy.
Prawda taka ze jak masz zdrowy piec i nie jeździsz jak idiota to te 8l/100 jest normalne
źródło: comment_1671615355gRrGMY5d1knxvj4yTqGfux.jpg
Pobierz@WybuchowyCzajnik: nie warto stary, naprawdę nie warto xD Nie ma tam żadnej wartościowej wiedzy.
Na grupie bmw koneser pokazałem moją starę beemkę z pytanie o ocenę i wycenę przed sprzedażą. Niektórzy mi pisali że auto słabe bo koła 15" a poza tym to korozja.
@WybuchowyCzajnik: nie ma najmniejszych szans na spalanie 8 litrow 3.0d w duzym miescie, to akurat fakt. rownie smieszna co ta grupa od 15l/100 jest ta, co jak passaciarze podaja spalanie do 3 miejsc po przecinku a jak mowisz,