Wpis z mikrobloga

Wybierz jedno.

@gunsiarz: nie wybiorę bo to dwa różne atuty.

Ja używam w sumie naprzemiennie ME, NE i Sygica. Google naprawdę już od biedy jak szybko chcę dojechać gdzieś po POI.
@ZygmuntZygmuntowski: O nie nie. Jeżdżę sporo od 6-7 lat i od jakichś dwóch kieruje coraz gorzej. To już nawet nie kwestia tej opcji z tym spalaniem.
@Krupier: dzięki, sprawdzę zanim kolejny raz wyląduje u jakiegoś rolnika na polu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż będę musiał jeszcze tą applowską sprawdzić bo z góry założyłem, że to nie zadziała dobrze.
Jak apple mówi "uzyj się srodkowego pasa by skręcić w prawo w wejcherowska" to gdy kończy przed sobą widzisz zielony znak "lewo szczeci prawo wejcherowo". A środkowego pasa kazała użyć bo kolejny zakręt będzie w lewo.

@topikPajak: to ja już wolę jechać z papierową mapą na kolanach i skręcić w prawo w Wejherowską ( ͡° ͜ʖ ͡°) lub pojechać do Wejherowa.

Magic Earth polecam:

@Krupier: dzięki,
@xqwzyts: nie miałam opcji omijania dró płatnych, bo chciałam by Google wytyczył najbardziej optymalną czasowo trasę nawet jeśli to będzie płatna. Niemniej zawsze są opcje wyboru dróg alternatywnych i takowe wybieram jeśli jechanie krótszą czasowo drogą jest bez sensu, bo np. Google sugeruje jechać drogą krótszą czasowo o 5 minut, ale dłuższą kilometrowo np. o 50 xD

Dodatkowo jeździłam po Portugalii, a nie, że z PL do Portugalii ( ͡°
@anotherguy: Czowieniu, kilka lat temu gugiel kazał cisnąć na rondzie w Nieporecie pod Wawą pod prąd. Zamiast 3 zjazd (jadąc od Wołomina np.) kazał jechać w 1, z tym, że zamiast objechać rondo kazał dać od razu w lewo.