Aktywne Wpisy

Szykując się na kryzys w branży IT, postanowiłem zacząć się przebranżawiać na artystę / malarza. Oto moje dzisiejsze dzieło.
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
źródło: GyARdjoWUAAmmB1
Pobierz
vieniasn +105
jestem tak stary że koledzy jeździli E30 i nikt tego nie uważał za klasyka tylko za śmietnik i błotnik był butem pasowany po wjechaniu w słup a polonezy kosztowały grosze i były masowo rozbijane
sam osobiście lałem paliwo z kanistra do E30 ze szlugiem w ryju oczywiście
sam osobiście lałem paliwo z kanistra do E30 ze szlugiem w ryju oczywiście
źródło: temp_file8760223203768813575
Pobierz

źródło: comment_1671259572VYkmGUSZsVgpzWqHOtfjIz.jpg
Pobierz@spere no i legancko.
Nalezy promowac odpowiedzialność finansową.
@SOLDIER_OF_FROGTAN: tak tak. Gdyby to laska zrobiła ten sam numer, wtedy by było: "Perfidna materialista, bezczelnie żeruje na dobrych chłopakach!" xD
Może jesteś jakimś chadem którego kobieta kiedyś w życiu zaprosiła gdziekolwiek i za niego zapłaciła ale większości mężczyzn się to przydarzy przez całe ich życie xD. Myślę że przeciętnej kobiecie zdarza się to natomiast tak często że dawno straciły rachube
Czyli on spytał, czy nie będzie miała nic przeciwko żeby zapłacić za swój bilet, po czym ona odpowiedziała "tak, będę miała coś przeciwko" i zapłaciła za bilet mimo to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja to bym ułożył raczej tak:
He asked if I would mind .., which I said I would NOT
Tak jak jest w tym oryginalnym wpisie rozumiałbym, że jednak ona miała coś przeciwko temu, coś na zasadzie odpowiedzi:
- Do you mind if I ask you..?
- Yes, I do