Aktywne Wpisy

sh7d +22
Refleksja: O tym całym syfie (w jednym wypadku nawet literalnie) i zepsuciu elit dowiadujemy sie nie przez troskę o jawność i jakąkolwiek "chęć" systemu pociągnięcia ich do publicznej odpowiedzialności, a z przyczyny walki politycznej dziejącej się w jednym kraju.
"Wartości" w polityce są dobre kiedy można nimi usprawiedliwić działanie przynoszące danemu podmiotowi korzyść.
Jest to k---a po ludzku przykre.
#epstein
"Wartości" w polityce są dobre kiedy można nimi usprawiedliwić działanie przynoszące danemu podmiotowi korzyść.
Jest to k---a po ludzku przykre.
#epstein

szarytkarz +11
Kolejna "przebranżowiona" ma businesswoman modelka
#epstein
#epstein
źródło: 1000038868
Pobierz

@daeun: wygląda że dzięki temu iż Lidl płaci też za butelki bez kaucji odzyskałeś więcej niż za nie zapłaciłeś więc nie płacz bo nikt cię nie zmuszał do oddawania śmieci
technolodżia xD
Jestem przeciw kaucji, ale dla mnie na razie jest bezproblemowe (oprócz zajmowanego miejsca), ale może to dlatego że ja jechałem e46 coupe.
Gdyby jednak to były butelki z kaucją, to miałby w butelkach zamrożone ok. 50 zł i... dostałby 50 zł.
I to miesiąc? Serio?
Najlepsze jest to że te puszki i butelki lecą do takiego wspolnego kartonowego pudła ustawionego na palecie wymienianego co jakis czas przez pracownika Liidla, a to oznacza że ktos/coś w dalszym ciągu bedzie to segregował na taśmie w kolejnych zakładach xDDD
@daeun: że co?