Aktywne Wpisy

CallMeDave +5
dlaczego nie lubię ukraińców:
- bo tak. bo mam takie prawo kogoś nie lubić, co jest niemożliwym do pomyślenia przez wykopowych fajnopolaków, którzy walczą za "braci" przed klawiaturą. niczym się nie różnicie od propagadystów woke'ów lgbt itd.
#ukraina #oswiadczenie
- bo tak. bo mam takie prawo kogoś nie lubić, co jest niemożliwym do pomyślenia przez wykopowych fajnopolaków, którzy walczą za "braci" przed klawiaturą. niczym się nie różnicie od propagadystów woke'ów lgbt itd.
#ukraina #oswiadczenie

Cokolwiek co łatwo jest zrealizować w samotności bez jakikolwiek wspomagaczy typu alkohol będzie bardzo miłe widziane.
Może jakaś książka na temat? #ksiazki #czytajzwykopem
#stres #psychologia #humor #chillout #kiciochpyta #zycie
na mnie działają:
gotowanie i pieczenie czegoś smacznego i skomplikowanego
trekking w górach
śpiewanie z jutubem
A z takich ogólnych rzeczy na stres
@cytmirka: @Tryt_on: zapomniałam już jak takie dłubanki odprężają, czas siąść do haftowania!
@Ketonowy: praktykujesz?
Komentarz usunięty przez autora
Książka, serial, czasem pieczenie ciasta xD
@MallaCzarna: poczytaj o koherencji serca, o mindullness, faktycznie dziala.
Choc ja tam jak sie denerwuje to po prostu #!$%@? po 500 pierogow, tocmnie wycisza, lepienie
Wczoraj od 18 do 21:30 grałem w Gran Turismo z wykorzystaniem kierownicy i pedałów. Generalnie simrace jest dla mnie stresującym zajęciem. Stąd na wykresie poniżej mam
Głównie chodzi o to, żeby było te podwójne zaczerpnięcie powietrza i wydłużony moment wydechu. To powoduje, że organizm robi swoje naturalne fiku miku i uspokaja organizm.
Ta technika najlepiej się sprawdza w momencie, kiedy występuje jakiś trigger, który
Mam dużo nauki więc co za tym idzie nie zdążę się nauczyć przed sesją.
To nie zdąższy, i co z tego?
Nie zdam, więc będę mieć poprawkę.
Będziesz mieć,
Odkąd zacząłem wyznawać "filozofię xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale, kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe, myślę sobie xD i wszystko staje się prostsze.
Naprawdę polecam ten styl życia. Wcale nie robi ze mnie lenia tylko osobę które nie denerwuje się z dupy tak jak kiedyś.
Egzamin? xD
Prezentacja prze dużą grupą nieznajomych ludzi? xD
Wyrzucili z roboty? xD
Wyśmiała
Nauka gry na instrumencie.
Relaksujące gry komputerowe/planszowe. Tam gdzie nie ma rywalizacji np jakieś ekonomiczne, symulatorowe.
Komentarz usunięty przez autora
Plus wiadra seksu, masturbacji i witamin by uzupelnic sily po wyzej wymienionych.
Tag #pokazkota / głośna muzyka / gierki wymagające koncentracji / serial / wykonywanie swojego hobby.
Bardzo ważne jest też wykonywanie ćwiczeń