Aktywne Wpisy
konstanty400 +73
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
luckylukk +56
Ostatnio Waluś się skompromitował, a teraz drugi idol polskiej prawicy. Przecież gość nie podał dosłownie nawet 1 argumentu na swoje racje
#kanalzero
#kanalzero

Cokolwiek co łatwo jest zrealizować w samotności bez jakikolwiek wspomagaczy typu a-----l będzie bardzo miłe widziane.
Może jakaś książka na temat? #ksiazki #czytajzwykopem
#stres #psychologia #humor #chillout #kiciochpyta #zycie
Mam dużo nauki więc co za tym idzie nie zdążę się nauczyć przed sesją.
To nie zdąższy, i co z tego?
Nie zdam, więc będę mieć poprawkę.
Będziesz mieć,
Odkąd zacząłem wyznawać "filozofię xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale, kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe, myślę sobie xD i wszystko staje się prostsze.
Naprawdę polecam ten styl życia. Wcale nie robi ze mnie lenia tylko osobę które nie denerwuje się z d--y tak jak kiedyś.
Nauka gry na instrumencie.
Relaksujące gry komputerowe/planszowe. Tam gdzie nie ma rywalizacji np jakieś ekonomiczne, symulatorowe.
Komentarz usunięty przez autora