Aktywne Wpisy

bobsley33 +242
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
źródło: comment_16140375931UrXIjN5ToYZXUkGbZaQG9
Pobierz
hellb0y +134
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

Cokolwiek co łatwo jest zrealizować w samotności bez jakikolwiek wspomagaczy typu alkohol będzie bardzo miłe widziane.
Może jakaś książka na temat? #ksiazki #czytajzwykopem
#stres #psychologia #humor #chillout #kiciochpyta #zycie
na mnie działają:
gotowanie i pieczenie czegoś smacznego i skomplikowanego
trekking w górach
śpiewanie z jutubem
A z takich ogólnych rzeczy na
@cytmirka: @Tryt_on: zapomniałam już jak takie dłubanki odprężają, czas siąść do haftowania!
@Ketonowy: praktykujesz?
Komentarz usunięty przez autora
Książka, serial, czasem pieczenie ciasta xD
@MallaCzarna: poczytaj o koherencji serca, o mindullness, faktycznie dziala.
Choc ja tam jak sie denerwuje to po prostu #!$%@? po 500 pierogow, tocmnie wycisza, lepienie
Wczoraj od 18 do 21:30 grałem w Gran Turismo z wykorzystaniem kierownicy i pedałów. Generalnie simrace jest dla mnie stresującym zajęciem. Stąd na wykresie poniżej mam stres na poziomie 75+. Następnie widać, że jak przestałem oraz wykonałem ćwiczenia oddechowe to stres w kilka minut spadł poniżej 50 (czyli niski stres) a później już poszedłem kimać, więc zmalał do stanu odpoczywania.
Dodatkowo najlepszym sposobem na radzenie sobie ze stresem jest porządne wysypianie się. Mam tu na myśli porządne, czyli spanie raczej nie po alkoholu, ponieważ nawet najmniejsze ilości powodują kolizję z jakością spania. Odradza się również nikotynę, która aktywuje współczulny system nerwowy oraz podbija
źródło: comment_1669220644g1M9AL7YZYD1ckRQmvmIqR.jpg
PobierzGłównie chodzi o to, żeby było te podwójne zaczerpnięcie powietrza i wydłużony moment wydechu. To powoduje, że organizm robi swoje naturalne fiku miku i uspokaja organizm.
Ta technika najlepiej się sprawdza w momencie, kiedy występuje jakiś trigger,