Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Przed Wami kolejny pojedynek na solówki gitarowe w konkursie #mirkoshredwars.
Zapraszam do głosowania i komentowania. Który z zawodników zagrał lepiej, Waszym zdaniem? Głosujcie stawiając plusa przy jednym z dwóch komentarzy z ich nickami. Jeżeli nie będziecie mogli się zdecydować - możecie zagłosować na obu.
[[Drabinka konkursowa]](https://challonge.com/pl/p1p52ndx) [[Regulamin]](https://docs.google.com/document/d/1CbA_erbUYgLYVbDmqKnsTg8yEl1X5S3UbqKXv8BN-ig/edit?usp=share_link)
#gitara #gitaraelektryczna #muzyka #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki
@JohnnyBezEn postanowił walczyć z depresją, wyrwał z marazmu, pokazał że jest twórczy, tylko czy z tą gitarą jest coś nie tak że mnie drażni ten dźwięk czy co?
Do solówki @Anawa73 aż chce się przysiąść do wódki z kolegą i pomarudzić jakie te kobiety są wredne i wyrachowane ( ͡° ͜ʖ ͡°) ehhh masz wczute chłopie.
Przejście między solówką @Anawa73 a @JohnnyBezEn to klasa, pięknie wchodzi druga gitara gdy pierwsza jeszcze wybrzmiewa. Piękny
Z drugiej strony mamy @JohnnyBezEn, czyli świetne frazowanie, ciekawie, z finezją, opowiada jakąś historię.
Z brzmienia jestem totalnie niezadowolony od samego początku. Ostatnie dwa tygodnie udowodniły mi, że... kompletnie tego nie kumam, a kręcenie gałkami na pałę nie przynosi pozytywnych efektów... ¯\(ツ)/¯ Gdybym miał nagrywać tę solówkę dzisiaj, to pewnie wyszłaby jeszcze gorzej. Słyszę, że coś jest nie
@4517974: O to, to, to, to. Podpisuję się obiema rękoma! Żeby jeszcze te dźwięki były jakoś równo
Ostatnio
Pozdro @Anawa73, nagramy coś, wierzę.
PS Ale za to, że próbowałeś mi wmówić, że
@JohnnyBezEn: Wciąż uważam, że nie ma co się czepiać Twojego brzmienia. Chociaż teraz jak przesłuchałem na głośniku z telefonu, to faktycznie może jest trochę zbyt siarczyście. Ale to kwestia ułomności sprzętu odsłuchowego. Zresztą brzmienie to tylko dodatek do gry. A Twoje solo jest i efektowne i ma
@JohnnyBezEn gratulacje, przechodzisz do drugiej rundy. Wybierzcie sobie z @33g3 wspólny backing.