Aktywne Wpisy

zajsty +364
W 32 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL32
Pobierz
kaczoor +326
Halooo, proszę zrobić miejsce, ja tylko na chwilę, proszę się odsunąć i nie prowokować. Ja z dzieckiem jedę. Tak tak, do przedszkola. Inną drogą jest 3 minuty dłużej, sami państwo rozumieją
#konfitura #samochodoza #patologiazmiasta #patologiazewsi #zywiec śląskie #polska
#konfitura #samochodoza #patologiazmiasta #patologiazewsi #zywiec śląskie #polska
źródło: temp_file1214612635780554664
Pobierz

Odpowiednik zarobków 4 tys. miesięcznie na rękę z 2010 roku, to w tych czasach... - napisz w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie #inflacja
Przez te 12 lat technologia się zmieniła, ludzi w branży więcej, wymagania pracodawców inne, możliwości pracy zdalnej znacznie lepsze...
Czyli przykładowo dla pani na wsi co pracuje w sklepie w 2010 zarabiała 2tys do reki a
Pamietam jeszcze w 2014 na bilboardzie w Warszawie było że szukają ludzi za 700 albo 750 netto / dzień na Java Senior Developer. Ja wtedy nie czułem się godny