Aktywne Wpisy

chciejstwo +287
Dzień dobry. Proszę o odrobinę wsparcia. Mimo młodego wieku - dobre 12 lat stracone na to świństwo. Straciłem pracę, partnerkę, wszystko co miało barwy stało się czarno białe.
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
źródło: 1000019297
Pobierz
DoktorMorela +40
Eksperci:poród drogami natury jest lepszy
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
źródło: Screenshot_20260527_072033_Samsung Internet
Pobierz

#konfitura #samochodoza #patologiazmiasta #patologiazewsi #zywiec śląskie #polska
źródło: temp_file1214612635780554664
PobierzNiech rzuci kamieniem ten co nigdy nie wjechał autem na kładkę dla pieszych.
Kładka nie jest dostosowana do ciężaru wielkiego SUVa, mógł spowodować katastrofę, tam byli ludzie na i pod kładką
https://katowice.tvp.pl/93058690/czy-to-mozna-bylo-pomylic-kierowca-wjechal-na-kladke-w-zywcu
Takim durniom od razu bym konfiskowal samochód. Może by się dureń nauczył.
@kaczoor: https://www.instagram.com/reels/DWllQkZjIpY/
@Camel665: tak właśnie działa samochodoza, kawałek po kawałku, tu chodniczek, tam trawniczek i po chwili całe miasto zasrane samochodami
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@frems: ja tej osoby nie usprawiedliwiam, mandat czy tam kara należy się i tak. Po prostu tylko mówię że nie każdy ma złe intencje. Ktoś może się pomylić a potem spanikować i w ferworze uznać że jazda do przodu to najlepsze wyjście z
Nie każdy kto łamie przepisy zasługuje na to by od razu iść na dożywocie, tak samo jak nie każdy kto pomyli trasę musi tracić prawo jazdy. Nasze prawo przewiduje odpowiednie kary za takie przypadk. Zabranie prawa jazdy to opcja atomowa i na szczęście to nie ty decydujesz.
Nie chciałbyś żyć w państwie