Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 393
No więc wstał, stary wstał więc wołam. Czas pieczenia 110 stopni temperatura jakieś 9 godzin. Skróciłam czas bo mięso było tak delikatne i kruche że bez sensu katować dalej. Pływało całe w tłuszczu więc zlalam go w szklankę i 10 min w 200 stopni. Niestety nie miałam nic do glazurowania ale nie szkodzi. Jak mówiłam mięso jest tak delikatne że musiałam uważać podczas przekładania by się nie wysypały kostki ( ͡ ͜ʖ ͡) no i jednocześnie soczyste. A ty @moll stój grzecznie i się ucz jak ciocia itslilianka robi żeberka (ʘʘ) #gotujzwykopem
Itslilianka - No więc wstał, stary wstał więc wołam. Czas pieczenia 110 stopni temper...

źródło: comment_1667900062fv46SGXSvTDW0VzBNMH3ZL.jpg

Pobierz
  • 110
  • Odpowiedz
@kaef_v2: w dodatku te nowsze mają jeszcze odzyskiwanie ciepła resztkowego więc to nie są jakieś kosmiczne koszty xD Jak włączyć na noc jeszcze w taryfie to już w ogóle grosze. Ja pierdziele ludziom szkoda wydać zł na pieczenie xDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
robione na płasko przez 9 godzin... Najlepsza temperatura to będzie 82 C, mięso będzie kruche, ale kostki nie będą tak łatwo wypadać. Przy czym musi to być cyrkulator do SV, bo od 86st już kostki wypadają,

@kaef_v2: daj jeszcze jakieś 2 skróty, bo nie daj Boże ktoś nie w temacie zrozumie i dowie się czegoś nowego
  • Odpowiedz