Aktywne Wpisy

paniswiata +15
Czy ktoś mi wytłumaczy fenomen #plackiziemniaczane ? Kiedyś danie dla biedoty, której nie było stać na mięso- teraz każdy się jara XDDD przecież to jest sama skrobia i tłuszcz, żadnych dobrych wartości odżywczych. To nawet #mcdonalds jest zdrowszy, bo ma jakieś warzywa i mięso (więc trochę białka). Za każdym razem jak idę do matki i widzę placki na obiad to mnie c--j strzela, bo "fastfoody są złe i

Vestor +1
Jaki jest Wasz cel inwestycyjny? Emerytura, dodatkowy dochód, finansowanie z giełdy przyjemności? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczerze mówiąc to jeszcze z tego co mam na giełdzie to nie wypłacałem, bo trochę mi szkoda, ale z drugiej strony nie wiem czy rocznie sobie nie wypłacać jakiegoś procentu zysku żeby finansować sobie jakieś przyjemności aby nie zgłupieć od tego oszczędzania xD W jakieś tam fire nie wierzę i tak będę

źródło: comment_1667900062fv46SGXSvTDW0VzBNMH3ZL.jpg
Pobierz@Nerlo: xD zaspana byłam xD @ZSXTC: dziekuje
I walić biedę, rzucam 3 złote i też se zrobię takie niedługo xD
źródło: comment_1667909308FYU4rkJUlY0foQQ6MkXHBF.jpg
PobierzJak Cię głowa nie boli cały czas
To jesteś idealną kandydatką
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Znowmuszewymyslec: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@j3sion: nie prawda taka wcale. Zachodzą inne reakcje podczas pieczenia w szybkowarze
źródło: comment_1667912354BvOPzGUxkyM3qD6GqCKZw0.jpg
Pobierz@Nathaniel86: jaka lubisz. Ja dałam paprykę wędzona ostra i co mi tam w rękę wpadło zD
@Krznl: w biedrze mają promke
@rzaden_problem: xD no dokładnie. Nie znając się szacował że max 10 zł wyjdzie a wyszło pewnie coś koło 2-3
@kaef_v2: daj jeszcze jakieś 2 skróty, bo nie daj Boże ktoś nie w temacie zrozumie i dowie się czegoś nowego