Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 48
@Swordy twarz jak twarz, ludzi z o wiele gorszym wyglądem twarzy spotykam codziennie w nowoczesnym biurowcu w centrum Gdańska i nikt na to nie zwraca uwagi. Sam bym nie zwrócił uwagi, gdyby nie to że czytam tag xD.
  • Odpowiedz
@Swordy: Jak schudniesz to nawet rysy twarzy ci się zmienią i nie będziesz taką łysą kulką. A jak pocwiczysz, testosteronu trochę wskoczy to wgl będzie lepiej. Potem tylko uciec z tagu przegryw, wyjechać ze wsi i jakoś to będzie. Najważniejszy jest plan i samozaparcie.
  • Odpowiedz
@Swordy: Z włosami już lepiej, tylko do ogarnięcia. Zacznij ćwiczyć w domu i mniej jeść świństw i ogólnie mniej jeść :D
Powiem ci, że znajomi w szkole w technikum nawet duuużo gorzej wyglądali. Z czasem się ogarnęli i teraaz mają dziewczyny a niektórzy nawet dzieci
  • Odpowiedz
@BornToDie69: gdybym serio dużo jadł... Jak w-------ę dość dużo to naprawdę rzadkość, po prostu siedzenie na dupie i problem z anemią (do niedawna), gdzie byłem już w takim stanie, że jeszcze z tydzień temu, pomimo przyjmowania tabletek z żelazem (wegetarianin), wracając po 7 godzinach z roboty padałem jak Najman na deski i spałem z minimum godzinę, gdzie moja robota to po prostu rozkładanie towaru na dziale nabiału w pewnym sklepie
  • Odpowiedz