Aktywne Wpisy

Zuzka_z_Bornholmu +293
Dla Chińczyka granie Chopina to jest kwestia biologiczna, naturalna, granie jak granie.
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
Dla Polaka to dramatyczne doświadczenie, metafizyka. To wyznanie serca narodu.
#konkurschopinowski
źródło: 54
Pobierz
maly_atak_paniki +234
Ahh tak, te oczy po matce #harrypotter
źródło: 989cd6c2f6e6c9976814ffb2e75fe80.jpg
Pobierz

źródło: comment_1667568429wzTft17RtCw4mpvHh0rTVy.jpg
Pobierz@Wciongbankowy: O to to. Biznes ma wrażenie, że jak częściej kontroluje to robota szybciej idze. A jest zupełnie odwrotnie. Oczywiście jak masz deva pasjonatę, bo jak masz takiego nad którym trzeba stać z batem, to idzie szybciej jak go kontrolujesz. Ale dev pasjonata i tak da więcej wartości do projektu jak się da mu wolną rękę niż typo, któremu liczysz napisane linie kodu i dowiezione funkcjonalności
Ale to serio właśnie jest ten źle wdrożony SCRUM xD przez ludzi, którzy nie mają o tym pojęcia. Też widziałem projekty, gdzie był codzienny stand-up, na których trzeba było się spowiadać co się zrobiło (to jest w ogóle porażka), dema wewnętrzne, dema z klientem na którym cieszyli się
źródło: comment_1667585528Uo7B2paC5dOTlp9HHBx3If.jpg
Pobierzźródło: comment_1667588412urc7oIO19LgxmC9NwHHhbf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
fundamentalistyczne, sekciarskie p---------e, górnolotne słowa, no po prostu pranie mózgu xD
Ja rozumiem że organizacja pracy jest ważna, zwłaszcza że w IT - przynoszącym pieniądze - trzeba dostarczać produkt, produkt, produkt, rozwiązania,
@duzyg: Pytanie z banku pytań i na samym teście też miałem. Dobra odpowiedź.
źródło: comment_16675910089RXx8PWhhildxfrJ2edQWz.jpg
Pobierzźródło: comment_1667591145orujgY6UV12KxWOneAFm54.jpg
Pobierz