Aktywne Wpisy

nobon +410
Pan Adam nie bierze jeńców. Egzekucji egzaltowanych julek, anetek i katarzyn z haerów dokonuje na miejscu, w komentach pod ich pełnymi samouwielbienia wpisami na LinkedInie.
#korposwiat #linkedin
#korposwiat #linkedin
źródło: linkedin
Pobierz
ThinAspireWine +64
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

źródło: comment_1667540041psCP2oO5cv0dfBVbgg5bqL.jpg
PobierzW myśl tej teorii (hipotezy) można jednak wnioskować, że nasze możliwości i to co w życiu osiągamy zależne jest w
A to jest kolejną brednia.
Tak się dzieje jak za naukę biorą się matematycy a nie fizyzy.
1. Cząstki neutralne np. Neutron też ma naturę falowa
2. Jest dużo więcej efektów wynikające z tego że cząstki są fala prawdopodobieństwa niż tylko obraz na ekranie https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Twierdzenie_Bella
3. To Twoim zdaniem po pomiarze czastka przestaje mieć właściwości elektromagnetyczne tak? I dlatego już dalej nie zachowuje się jak fala?
@szprytny33: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1667551193T0BR9GuwiyncgIkzHoSdsk.jpg
PobierzNaukowiec przeprowadza eksperyment w całkowitej ciemności. Ma kilka dmuchanych plażowych piłek i je rzuca przed siebie. Piłki zawsze ląduje w mniej więcej tym samym miejscu, ale aby zaobserwować stan piłek może tylko jak najdzie dzień, czyli już po fakcie rzucenia i wylądowania tych piłek.
Do eksperymentu dochodzi jeszcze jego kolega, który stoi pośrodku i próbuje łapać te piłki i mu się udaje.
Gdy nadchodzi dzień,
Ale neutron składa się z sub-czastek obrażonych ładunkiem. To że bilansowo ma zerowy ładunek nie oznacza że nie ma ładunków lokalnych. Na powierzchni.
Mechanika kwantowa obrosła w wiele mitów. Trudno się dziwić, bez zapoznania się z formalizmem matematycznym ciężko zrozumieć tą teorie ponieważ nasz naturalny język nie jest przystosowany do opisu cząstek elementarnych czy atomów.
Jak podaje wikipedia klasyczna definicja wiedzy:
"(...)wiedza to prawdziwe,