Aktywne Wpisy
bez-napinki +25
Cześć Wykop. (tyczy się tej strony kreatywnej)
Do zgarnięcia BLIK o wartości... 200 zł !!
Mamy problem, a powiedziano nam że radzicie sobie z problemami najlepiej, więc zaufaliśmy na słowo.
Hojnie wynagrodzimy kreatywną głowę, która wymyśli fajną nazwę firmy/domeny dla nas.
Zajmujemy się tworzeniem stron www, pozycjonowaniem, i marketingiem.
Firma ma mieć nazwę, która będzie uniwersalna w Polsce.
Ma być prosta do wymówienia, krótka, oddająca charakterystykę firmy.
Pomysł był na:
Twoja Strona
Do zgarnięcia BLIK o wartości... 200 zł !!
Mamy problem, a powiedziano nam że radzicie sobie z problemami najlepiej, więc zaufaliśmy na słowo.
Hojnie wynagrodzimy kreatywną głowę, która wymyśli fajną nazwę firmy/domeny dla nas.
Zajmujemy się tworzeniem stron www, pozycjonowaniem, i marketingiem.
Firma ma mieć nazwę, która będzie uniwersalna w Polsce.
Ma być prosta do wymówienia, krótka, oddająca charakterystykę firmy.
Pomysł był na:
Twoja Strona
WielkiNos +47
Pomysły gdzie można poznać i jak poderwać kobietę. Nie dziękujcie. W skrócie: trzeba wyjść z domu xd
#randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #truestory #milosc #zwiazki
#randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #truestory #milosc #zwiazki
@Lordon: w której bajce Audi za ~250k po roku kosztuje 100k mniej?
@maikeleleq Szerokości mireczku. Troszkę będzie Ci brakować mocy w aucie, ale za to matrix led robią obłędną robotę.
@kipowrot:
Czyli jaka nowa furę ty polecasz?
@Kotouak: dziękować (。◕‿‿◕。) Ja nie z tych, choć nie lubię zamulać na autostradzie
@kipowrot: to już jest moje 3 audi w życiu, przywiązany do marki jestem
@Gadgetztan: wersja Advanced, 2.0TFSI 150km, S-Tronic, w sumie to
@maikeleleq: szerokości, ja tez chciałem a5 ale wybrałem bmw 4, jednak kwestia gustu i życzę przyjemności z jazdy. Co do bagażnika, cała podnoszona klapa jest dużo lepsza niż kufer w sedanie.
Bardzo dobrze zrobiłeś nie biorąc octavi rs, to ze będziesz mieć kilkanaście koni
Co do ceny chybs uczciwa jak za takie auto
@Dorodny_Wieprz: Jak zwykle. Większość Audi, którymi jeździłem w swojej generacji miało najlepszy i najbardziej bezpośredni układ kierowniczy i było najbardziej
@100piwdlapiotsza: leasing, przy wpłacie 20% i końcowym wykupie 10% rata 3500ziko
@jaavi666: na kucach mi nie zależało bo to auto do miasta i czasami w trasy, wiec bez sensu nie wiadomo jaka moc a i tak sie fajnie odpycha
@Fixusa: Naszym zdaniem uczucia jak za nowe auto,