Wpis z mikrobloga

Co do Audi to ich dilerzy prowadza chyba najbardziej agresywna polityke cenowa wsrod marek premium jesli chodzi o 1-3 letnie uzywki. Podaz tych aut jest tez bardzo duza. Wiekszosc jest srednio wyposazona (przynajmniej na naszym rynku). Dlatego samochody Audi traca bardzo szybko na wartosci. A tak poza tym, to uwazam ze to sa najbardziej praktyczne auta pod wieloma wzgledami, ale mi osobiscie nie podoba sie monotonna linia w A5. Te auta sa
@Kenzie: to auto będzie do spokojnej jazdy, kolejny mały dzik na mnie czeka który będzie od mandatów, ale na razie muszę się pozbyć A3 8V XD
@Kotouak: dziękować () Ja nie z tych, choć nie lubię zamulać na autostradzie
@kipowrot: to już jest moje 3 audi w życiu, przywiązany do marki jestem
@Gadgetztan: wersja Advanced, 2.0TFSI 150km, S-Tronic, w sumie to
@inkill: Jednak jakościowo bmw serii 4 gc wychodzi lepiej niż audi a5 (które tez oglądałem bo brałem je pod uwagę, co do bobra to kwestia gustu)

@maikeleleq: szerokości, ja tez chciałem a5 ale wybrałem bmw 4, jednak kwestia gustu i życzę przyjemności z jazdy. Co do bagażnika, cała podnoszona klapa jest dużo lepsza niż kufer w sedanie.
Bardzo dobrze zrobiłeś nie biorąc octavi rs, to ze będziesz mieć kilkanaście koni
Ciekawostka ze w ostatnim autogefuel na YT porownywali nowe Audi A6 z benzyna 3.0 z BMW 5 540i i wyszlo ze audii mialo bardziej bezposredni i 'fajny' uklad kierowniczy, mimo ze kazdy bez ogladania filmu powiedzialby ze BMW na pewno bedzie bardziej sportowe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dorodny_Wieprz: Jak zwykle. Większość Audi, którymi jeździłem w swojej generacji miało najlepszy i najbardziej bezpośredni układ kierowniczy i było najbardziej
@zieloniutkazielonka: Na A6 już dają 18% rabatu na te które są już na placu wiec tych używanych nikt nie weźmie XD
@100piwdlapiotsza: leasing, przy wpłacie 20% i końcowym wykupie 10% rata 3500ziko
@jaavi666: na kucach mi nie zależało bo to auto do miasta i czasami w trasy, wiec bez sensu nie wiadomo jaka moc a i tak sie fajnie odpycha
@Fixusa: Naszym zdaniem uczucia jak za nowe auto,