Aktywne Wpisy

Minieri +337
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +32
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Hej Mirki, Mirabelki. To już 5 lat jak pracuje w księgowości. Z każdym rokiem zastanawiam się czy jest sens się doszkalać w tym zawodzie czy szukać innej drogi totalnie od zera.. Na pewno jedną z motywacji jest chęć zwiększenia swoich zarobków. Wkurza mnie to (albo tak mi się wydaje) że ludzie w IT mają krótszą drogę do lepszych pieniędzy. Czy dla osoby 32 letniej, warto się jeszcze pchać w IT ? Mam dobrego kolegę który skończył studia kompletnie nie związane z IT i zaczął na własną rękę uczyć się programowania głównie z kursów Udemy. Po 2 latach pracy już przebił moje zarobki x2. Wiem że to decyzja która głównie zależy ode mnie ale wydaje mi się że zegar tyka i pora coś zmienić swoim życiu szczególnie że czasu jest mało. Zdjęcie niepowiązane z tematem.
źródło: comment_1666536342zgC0K6hv420oz6XUIlmdrm.jpg
PobierzMoże wdrożenia, albo support?
Np w swoim obecnym zespole nie wiem kto ma ile lat, nikogo to nie obchodzi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@hugo-dubois: w IT aktualna wiedza zdeaktualizuje się w ciągu roku o 30-50%, więc nie wyobrażaj sobie, że będziesz przeć do przodu z raz wyuczonymi informacjami w tej branży. Ale ucząc się na programatora w ciagu dwóch pierwszych lat jest się na bieżąco z tematem ( ͡° ͜ʖ ͡°)