Aktywne Wpisy
WielkiNos +425
Dziś rano ok 10:00 grupa przedszkolaków wyszła z pewnego poznańskiego przedszkola na spacer. Dzieci szły osiedlem Łazarz gdy nagle do dzieci podszedł 71 letni mężczyzna i jednego z chłopców zaatakował nożem, zadając ciosy w okolice klatki piersiowej. U chłopca doszło do zatrzymania krążenia. Zmarł po przewiezieniu do szpitala. Operujący dziecko profesor powiedział właśnie w tvp, że obrażenia były tak duże, że dziecko nie miało szans na przeżycie. Na ciele dziecka było kilka
giorgioflojdini +100
Dlaczego mam tracić przez głupotę osób które uwierzyły, że stać ich na mieszkanie w centrum, a łączny dochód pary często nie przekraczał 6k netto. Brali kredyty na które ich nie stać, na mieszkania na które też ich nie stać, a znają państwo Wibor?
- No zapoznaliśmy się z Wiborem ofert na rynku nieruchomości.
Jednocześnie trzeba było pocisnąć najmującym, że hehe my spłacamy po 1200 zł i za 30 lat będziemy na swoim, a ty oddajesz tyle Januszowi.
To chyba normalne, że trzeba ponieść konsekwencje swoich wyborów, zamarzyło się każdemu zamieszkać na Prestige Estates Green Mointain Plaza to teraz za to zapłaćcie.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie #finanse
Pewnie że mogli ale cena im odpowiadała, przecież to kredyciarze są teraz w dupie a nie oni. Nie rozumiem twojego pytania.
instytut danych z dupy.
Akurat firma gdzie pracuje ma ponad 1mld USD w cashu, nie mają praktycznie nic na kredyt, tylko leasingi. W gorszej sytuacji jest firma, z której odszedłem tamci zakredytowani są pod korek, ale i to dlatego, że to fundusz, który wykupił udziały poprzednich właścicieli na kredyt.
Więc tak chcę IR ponad inflację, a
@Louis_de_Pointe_du_Lac: a skąd wiesz kiedy wziął kredyt i na ile lat że stawiasz takie tezy?
Mi kredyt wzrosnął o 400 pln- no to na jaką kwotę i kiedy wziąłem kredyt? Zgadniesz? xD
Pod warunkiem, że jako państwo posiadasz narzędzia do przeprowadzenia stabilnej, kontrolowanej recesji a nie że przypadkiem zwinie ci się pół kraju :)
Jeszcze nigdy tyłu Polaków nie martwiło się o losy polskich januszexow tj przedsiębiorstw.
Cenę za prowadzenie takiej polityki monetarnej poniesiemy wszyscy i tak : /