Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +39
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
Dlaczego mam tracić przez głupotę osób które uwierzyły, że stać ich na mieszkanie w centrum, a łączny dochód pary często nie przekraczał 6k netto. Brali kredyty na które ich nie stać, na mieszkania na które też ich nie stać, a znają państwo Wibor?
- No zapoznaliśmy się z Wiborem ofert na rynku nieruchomości.
Jednocześnie trzeba było pocisnąć najmującym, że hehe my spłacamy po 1200 zł i za 30 lat będziemy na swoim, a ty oddajesz tyle Januszowi.
To chyba normalne, że trzeba ponieść konsekwencje swoich wyborów, zamarzyło się każdemu zamieszkać na Prestige Estates Green Mointain Plaza to teraz za to zapłaćcie.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie #finanse
Ja zresztą czepiałem się twojego wysrywu o tym że 100% firm jedzie na kredytach, a ty teraz mi wyskakujesz z rządem i jego indolencją.
Jeśli poruszasz emerytury to pomysł o dopłatach na prąd czy gaz, co jest tylko kolejnym transferem kapitału, i tania
Chomąta, nieuku! ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Komentarz usunięty przez autora
Szkoda mi ich.
Bezrobocie rośnie kiedy wzrost inflacji spada.
@thestructor: Tak jak piszesz rząd robi swoje RPP swoje. Dlatego RPP powinno jeszcze bardziej podnosić stopy aby rząd nie mógł oferować programów socjalnych.
Jeśli w przyszłym roku inflacja nie zacznie spadać od IIQ,
@SynGmocha89: Część osób z kredytem powinna zainteresować się upadłością konsumencką. Według wielu analiz inflacja
To, że banki dawały je też ludziom bez zdolności to wina banków, nie tych ludzi. Taki sam wał jak kredyty frankowe. Przecież recesja jest normalną sprawą w gospodarce i było wiadomo, że w ciągu
Ale co ty piszesz typie? Czy ja gdzieś napisałem, że nie mam kredytu ?
na konsumenta a odsetki juz nie. Zarabiaja na tym tylko banki. Zadluzenie jest rekordowe w kazdym jednym sektorze, maszyny produkcyjne, samochody, nieruchomosci wszystko leci na lizing i kredyt. Anegdotki o firmach co maja miliardy na
@Gamila_Ossadellud: