Aktywne Wpisy
tcp-protocol +122
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

Mam nadzieje ze ten screen z mojeppk rozwieje wszystkie wątpliwości czy opłaca się zapisywać do ppk….
PS w krótkim terminie w 100% warto jak ktoś ta kasę wypłaca co miesiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°) w dłuższym ciężko powiedzieć czy jakiś polityk na tym nie będzie chciał łapy położyć za 10-20 lat…
#finanse #oszczedzanie #inwestowanie #inwestycje
źródło: comment_1665586850vHa862PMZ1T8EsBhpqAK39.jpg
PobierzMyślę że do tego czasu będzie wyrównanie wieku między płciami, więc nie będę musiał kiecki zakładać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
emerytura w wieku 65 lat o ile będę się identyfikował jako mężczyzna
Myślę że do tego czasu będzie wyrównanie wieku między płciami, więc nie będę musiał kiecki zakładać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@EdekMoczygeba: Moi wujkowie przy stole rodzinnym identycznie mówili 20 lat temu ze za 20 lat
@dzester: cicho, chcę w to wierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wypłacam, może nie regularnie ale często.
źródło: comment_1665602695wYHKKBsz9vlNO7lmJ9egMb.jpg
Pobierz