Wpis z mikrobloga

@T0pi5: Wskaż dwie prace naukowe w tym temacie, a już najlepiej takie bez konotacji z koncernami które by mogły finansować tak absurdalny pogląd ze wolna amerykanka na tak newralgicznym rynku jak publiczne zdrowie jest dobra dla kogoś poza nimi samymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Co się stało? Sam brałem udział w kilku marszach i nie jestem w stanie tego pojąć czy tylu ludzi daje się tak łatwo manipulować,

@dedler123: Brales udzial w spedzie tego bydla i myslisz, ze to byly patriotyczne marsze. Wciagasz manipulacje jak gabka.
  • Odpowiedz
@Proogramista: to było dobre 10 lat temu, byłem osiemnastolatkiem który czuł się patriotą i szukałem swoich poglądów, które jak widać teraz, nie poszły ślepo za tym za czym idzie ruch narodowy, bo zauważyłem w tym wszystkim hipokryzje i nie, nie wyrywałem tam drzewek i nie rzucałem kostką brukową.
  • Odpowiedz
@dedler123: Oni są w dużej mierze antyzachodni. Wierzą we wszystkie doniesienia o USA Źródle Zła i złej Unii i na tym tle Rosja wydaje im się rozsądną alternatywą, "ostoją świata który nie zwariował". Antykomunizm był tego częścią, bo rządy zachodnie były oskarżane o czerpanie z komunizmu, zachodnie idee polityczne przedstawiano jako neo-marksistowskie, komunizm węszono w ideach tolerancji i unikania dyskryminacji itp.
W spiskowym przekazie, propagowanym przez "zaufanych ludzi", wszystko co
  • Odpowiedz
@dedler123: to co robi ue to czysty komunizm liczy wydzielaa pozwala lub nie xD nie możesz mieć żarówki X nie możesz mieć diesla X bo to nie eko nie powinieneś kupować tyle paliwa lub wegla bo to nie eko i dziwnym trafen paliwo i węgiel oraz prąd drożeją na potęgę XDDDD Fit For 55
  • Odpowiedz