Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +765
źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Na siłkę zamierzam iść dopiero od przyszłego tygodnia, na początku jakieś cardio, pilatesy i inne bzdety, ale później może jakieś ciężary, kto wie... xD
Dajcie jakiegoś plusa na zachętę i proszę też o jakieś rady odnośnie korzystania z #silownia bo nigdy nie byłam xD
Pozdro
#mikrokoksy #mirkokoksy #jedzzwykopem
źródło: comment_1664606354VzJVsZf02zp7QqwjEXxEEL.jpg
Pobierz@Mia900: zacznij dzialac, a pozniej sie chwal ( ͡º ͜ʖ͡º) a nie po pierwszym fit posilku rysujesz jakies niewiadome plany.
@Mia900: z takim podejsciem trudno o sukcesy, w chodzeniu na silownie nie chodzi o to aby po prostu dotrzec do budynku
@kidi1: no żebyś się ku#$a nie zdziwił.
OK, jak ktoś leci ze 120 kg i na co dzień pije słodzone napoje, wcina słodycze i po prostu zamieni takie źródła na słodziki + zacznie choćby spacerować, jeśli tego nie robił, to tak, zapewne pomoże to takiej osobie zrzucać bez liczenia kcal/ważenia żarcia etc., choć pewnie do czasu.
Ogólnie bardzo łatwo przeszacować dzienną szamę.
@kidi1: no w ogóle XD
@Catmmando
Potwierdzam, ciężary dają najlepsze efekty; w pół roku przy małym ciężarze miałam takie efekty mega jak po roku fitnessu nie będę mieć (chodzi o wysmuklenie ciała, jędrność itp.) chudnięcie to kwestia bilansu kalorycznego, musi być ujemny.
Też chce wrócić do ciężarów, jutro jestem ugadana, zobaczymy.. A tak na start to gumy, sztangi fitnessowe, kettle itp.