Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +152
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

OCENA METACRITIC
METASCORE: 76
USER SCORE: 7.2
Weird West The Bounty Hunter Journey za FREE w STEAM
PIERWSZY ROZDZIAŁ
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane.
#gry #gameshunt #darmowegry #rozdajo #grajzwykopem #cebula #pcmasterrace #steam #darmowegrysteam #steamrozdajo #cebuladeals #gryzadarmo #zainteresowania
Wołam użytkowników, którzy zaplusowali następujący wpis lub komentarz:
https://www.wykop.pl/wpis/59442621/chcesz-byc-wolany-a-do-wpisow-z-tagu-metodzikpolec/
ja juz dodałem do bibiloteki steam
@Zwanek: @przykra_sprawa:
z przyzwyczajenia wkleiłem EPIC. Gra jest oczywiście na STEAM