Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poemat: nie tylko trójbojarze. Kiedyś był wolny spot na strefie dźwigania, ale widziałem założony ciężar na sztangę i rzeczy obok. Nikt nie przychodził, każdego spytałem i nikt tam nie ćwiczył, więc wziałem inny gryf i zrobiłem sobie kilka serii wstępnych i 3 z 5 serii roboczych, nagle po 15 minutach wpada ulany dwubojarz krzyczy czemu mu miejsce zająłem.¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: w sumie jeśli przez rzeczy rozumiemy te osobiste typu buty, pas itp. to 100% pewności, że ktoś to zajmuje. Inną kwestią jest to czy takie zajmowanie stanowiska na bóg wie ile czasu jest ok. Może miał srake czy coś ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
że gubię się w liczeniu po piątym powtórzeniu

@plycin: A po co więcej? 4-5 powtórzeń do upadku i jest lux. Ważne, by szokować mięsień i uważać na kontuzje przy tak dużych ciężarach.

Z-----------e po 20 powtórzeń jak 90% ćwoków to machanie po nic i strata czasu.
  • Odpowiedz
Najgorsze zwierzęta na siłowni, wyglada jak klaun i już myśli ze mu wszystko wolno na siłowni
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Poemat: u mnie jeden przychodzi na strefę z torbą wypełnioną całym sprzętem, rzuca na ziemię i gdzieś odchodzi (nie ma go dobre 20min) wraca, robi mobility dobre pół godziny. Szuka sztangi trójbojowej, zaczyna rozgrzewkę w danym ćwiczeniu, przerywając to kolejnymi mobility. Od momentu rzucenia torby na ziemie i założeniu 25kg ciężaru na sztangę mija jakieś 2h i właśnie kończę trening. Dalej nie wiem co się dzieje xD
  • Odpowiedz