Aktywne Wpisy

vieniasn +20
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

#gotujzwykopem #kapitanbomba
źródło: 1000016079
Pobierzźródło: image_picker_D0BB3D05-0D97-48A9-8735-9A35F95A1074-12253-000014083B20083B
PobierzPrzecież najlepsze frytki podgotowuje się przed smażeniem, a najlepiej to podgotować i wsadzić na noc do lodówki - tylko mało kto to robi w domu bo za dużo z tym zabawy.
@kajak98:
A to o cukrze nie słyszałem, tylko o tym, aby podgotować tak do połowy i dać im "odpocząć" żeby zaszła retrogradacja skrobi. Kiedyś chciało mi się bawić to rzeczywiście wychodziły cudownie chrupiące, ale dziś już nie mam czasu na planowanie kiedy będę je jadł.
źródło: 1000016081
Pobierz@Adolf_HODLer:
Wyjmuje, mają w tej lodówce wyschnąć.
@smk666: najlepsze frytki to są z ziemniaków co zostały od obiadu z poprzedniego dnia <3
Czyli właśnie to co opisujesz de facto
@smk666: to się nazywa blanszowanie. Nie trzeba całej nocy trzymać, można podmrozić pół godziny w zamrażarce i gotowe.
Ale fakt, frytki lubimy za to, że są szybko i są smaczne, a nie za to, że trzeba się z nimi